Logo decormyyhome.com

Брауни в апартамента

Брауни в апартамента
Брауни в апартамента

Видео: Guest House Shokolad Гостевой дом Шоколад 2024, Юли

Видео: Guest House Shokolad Гостевой дом Шоколад 2024, Юли
Anonim

Мистицизмът винаги е привличал хората. В дните на Древна Русия се носеха слухове за брауни, които са пазители на къщата и ако не им хареса нещо, със сигурност ще се опитат да дразнят останалите жители на апартамента. Слуховете са слухове, но ако сте започнали да забелязвате, че оставените неща са изгубени, а през нощта котката постоянно мяука на някого, тогава си струва да правите това, което нашите предци правят от векове - да умилостивите брауни.

Image

Различни очевидци твърдят, че многократно са се срещали с брауни, които променят външния си вид - тогава той е стар дядо, после силен мъж или дори снежнобяла котка. Но ако браунито е под прикритието на някой от членовете на семейството, тогава това е лош знак, който може да говори за неприятностите, които се очертават върху семейството.

Браунингът не обича много комуникацията, но ако иска да предупреди домакинството за проблемите, които ги чакат, тогава той може да създава различни странни звуци. Например, удари във вана или шумолене в ъгъл. Някои казват, че брауни дори може да ги прищипва насън. Събуждайки се, трябва да попитате за добро или за по-лошо.

Ако наемателите се чувстват зле от къщата, тогава той може да напусне апартамента, но това не е добре. Приятелството е най-добрият вариант. Има обред, според който в тъмна нощ от неделя до понеделник трябва да оставите обелени картофи, бисквитки или купа с мляко на ръба на масата. Това е един вид принос, жертва на създанието, което ви защитава. Брауни са много доволни, когато собствениците на апартамента не забравят за тях и се отдадат на лакомства.

Връзката на брауни с животни също може да бъде различна. Често се случва котките да се появяват в къщата на редовни интервали, но всички те бягат или се разболяват. Смята се, че в този случай отношенията на котката с брауни не са виновни. Но ако браунито се сприятели с животното, тогава той ще го държи и ще го уважава. Често хората казват, че трябва да изберете цвета на домашния любимец в костюма на собственика - така ще изглежда доволно браунито.

Брауни са напълно различни - шегаджии и палави, винаги недоволни, строги и щедри.

Ако забележите, че вашият артикул липсва, тогава можете да помолите злонамерения човек да го върне, но ако това не помогне, тогава любезно загладете браунито и определено ще откриете загубата.

Ако къщата ви е новопостроена, малко вероятно е да имате брауни, но можете да й се обадите. Преди да излезете от стария апартамент, поставете чантата на прага и се обадете на браунито с вас в новото жилище.

Малките собственици на апартаменти и къщи обичат чистотата и реда, така че трябва редовно да почиствате дома си.

Ако се сприятелите с вашето брауни, той със сигурност ще защити дома ви от неблагополучие, а вие от болести и скърби.