Logo decormyyhome.com

За какво е параход?

За какво е параход?
За какво е параход?

Видео: Rekor Kıracak 10 Dakikada Porselen Gibi Cilt için Acil Durum Çikolata Maskesi 2024, Юли

Видео: Rekor Kıracak 10 Dakikada Porselen Gibi Cilt için Acil Durum Çikolata Maskesi 2024, Юли
Anonim

Нарастващ брой хора се опитват да водят здравословен начин на живот. Правилното хранене е неразделна част от него, а начинът на готвене е важен. Двойният котел е незаменим помощник в кухнята за ценителите на вкусната и здравословна храна.

Image

Двойният котел работи на много прост принцип. Преди това той е заменен с тенджера с вода, в която е поставен гевгир и в него е поставена храна. Оказа се, че продуктите, които не са в контакт с тигана и с вода, са на пара. Съвременните параходи замениха всички тези обемисти уреди и сега не е трудно да парате нещо.

Готвенето в двоен котел има много предимства пред конвенционалното пържене или готвене. Парените храни запазват най-голямо количество витамини и минерали, а храната е по-вкусна и по-сочна.

Обикновено двоен котел се състои от няколко кошнички за пара, което ви позволява да готвите две или три ястия едновременно. Готвенето в двоен котел не изисква специални кулинарни умения. Готвейки в него, няма нужда да се притеснявате, че храната ще изгори и че продуктите ще трябва непрекъснато да се разбъркват. Основното е да опаковате продуктите, да напълните необходимото количество вода, да включите таймера и тогава можете спокойно да се заемете с вашия бизнес. Когато ястието е готово, готварската печка ще се изключи и ще ви уведоми за това със звуков сигнал.

Ако семейството има малко дете, тогава двойният котел ще стане за вас просто незаменим помощник. Тя ще готви зеленчуци, парни котлети, риба и месо за бебето. Парената храна е просто идеална за трохи.

Когато избирате двоен котел, обърнете внимание на мощността на уреда - важно е дали в семейството има много хора и смятате да се парят често. По-добре е да изберете "помощник" с няколко прозрачни кошници - така че можете да готвите няколко ястия едновременно, като наблюдавате процеса по пътя, въпреки че кошничките мъгли малко по време на готвене. Височината на тигана, където кондензата се оттича, трябва да бъде най-малко 2-3 см. Функцията за автоматично изключване на двойния котел, ако цялата вода заври е много удобна.

Използвайте такъв удобен домакински уред като двоен котел и пригответе здравословна, вкусна и здравословна храна за вашето семейство.