Logo decormyyhome.com

Какъв вид плат е масло

Какъв вид плат е масло
Какъв вид плат е масло

Съдържание:

Видео: Каква е разликата между различните видове моторно масло? Класификация, обозначение | AUTODOC 2024, Юли

Видео: Каква е разликата между различните видове моторно масло? Класификация, обозначение | AUTODOC 2024, Юли
Anonim

Днес много производители на дрехи шият своите продукти от тъканта със загадъчното име "масло", което е изобретено в Обединените арабски емирства. Тайната на тази тъкан е, че дрехите от нея се вписват перфектно върху всяка фигура, плътно прилягаща към нейните очертания. Микро-маслото обаче има много повече предимства, които придават на тази тъкан изключителност и уникалност.

Image

описание

Микромаслото на допир е много приятна синтетична материя, мекият блясък на която прилича на коприна. Безспорното предимство на маслото е неговата устойчивост на износване, което е получено благодарение на уникалната комбинация от няколко вида много фини нишки и начина, по който са изтъкани. Резултатът е красиво течаща материя с повишена еластичност и по-пореста / плътна структура от коприната. Освен това, в сравнение с коприната, микро-маслото се отличава с по-проста обработка и специална технология на производство. Друго важно предимство на микро-маслото е липсата на склонност към образуването на неестетични макари в тази тъкан.

Поради особеностите на състава си, микро-маслото има способността да поддържа първоначалната си форма за дълго време, да не се страхува от пряка слънчева светлина и да изсъхне много бързо след измиване. Износоустойчивостта на тази тъкан се придава от 90% полиестер, както и равни 5% фракции вискоза и ликра, които осигуряват на маслото изключителните му предимства. Най-често микро-маслото се използва за шиене както на плътно прилепнали, така и на свободни елегантни поли и рокли.