Logo decormyyhome.com

Какъв вид плат е Анджелика

Какъв вид плат е Анджелика
Какъв вид плат е Анджелика

Съдържание:

Видео: Кто Последний Покинет ВРАЩАЮЩУЮСЯ ДВЕРЬ Получит 1000$ - Челлендж 2024, Юли

Видео: Кто Последний Покинет ВРАЩАЮЩУЮСЯ ДВЕРЬ Получит 1000$ - Челлендж 2024, Юли
Anonim

Синтетичните тъкани се характеризират с еластичност, устойчивост на износване и абразия. Именно към тези тъкани принадлежи Анджелика. "Angelica" се появи на вътрешния пазар сравнително наскоро, затова не всеки знае за характеристиките на този материал, неговото качество и характеристики.

Image

Свойства на тъканите

Материята "Angelica" е направена от изкуствени влакна. Синтетичните влакна в тази тъкан й придават здравина, еластичност и устойчивост на разкъсване. Материята е приятна на допир, характеризира се с високи хигиенни показатели и практичност. Съставът на "Angelica" включва 6% еластан и 90% полиестер, което прави тази материя много издръжлива.

„Анжелика“ може да се класифицира като двупроменен, тоест свободно разпънат в две посоки или опънат по въжето. Еластанът, който е част от тази синтетична тъкан, добавя гъвкавост към нея, така че продуктите, направени от този материал, се вписват добре в тялото и са удобни за носене.

Как да работите с плат "Angelica"

Материята "Angelica" има някои характеристики, които е важно да знаете за тези, които планират да шият продукти от този материал. Материята дава силно свиване и има висока плътност, така че грижата за нея трябва да бъде правилна.

При пране на продукти, изработени от плат Angelica в машина с автоматичен тип, е необходимо да се приложи деликатен режим. Температурата на водата при миене на такива неща не трябва да надвишава 30 градуса. Завъртането също трябва да бъде сведено до минимум, така че продуктите да не се деформират и да не загубят първоначалния си вид. Ако планирате да измиете ръчно, тогава продуктите не могат да бъдат извадени и след изтичане на излишната вода от тях, просто се разстилат, за да изсъхнат върху хавлиена кърпа. Трябва също да знаете, че тъканта Angelica не може да се третира с продукти, съдържащи агресивни избелващи компоненти.

Когато обработвате тъканта с ютия, температурата не трябва да се задава по-висока от 150 градуса. В противен случай на повърхността на тъканта се образуват петна от тен.

Преди да отрежете тъканите на Angelica, се препоръчва да се извърши декартиране, тоест предварително да се извърши мокра и топлинна обработка. Декадирането ще избегне свиването на материала и изкривяването на детайлите на рязането.