Logo decormyyhome.com

Какво може да се направи от кутия за обувки?

Какво може да се направи от кутия за обувки?
Какво може да се направи от кутия за обувки?

Видео: DIY | Органайзер от кутия Good Box 2024, Юли

Видео: DIY | Органайзер от кутия Good Box 2024, Юли
Anonim

Във всеки дом винаги има няколко ненужни кутии изпод стари обувки. Можете да ги занесете в кошчето или можете да вложите малко въображение и да създадете нещо красиво и полезно!

Image

Инструкция за употреба

1

Празна кутия за обувки може да се използва за съхранение на много неща: играчки (особено удобно е да съхранявате дизайнера), лекарства, консумативи за шиене, стари писма и пощенски картички, а като положите дъното на кутията с плат, можете да съхранявате бельо в нея, като по този начин създавате допълнителна секция в кутията.

2

От кутия за обувки може да се направи елегантна опаковка за подарък. Най-често срещаната техника за декориране на кутии е декупаж. Но можете просто да го залепите с цветна хартия, да поставите подарък вътре и да го завържете с широка панделка с великолепен лък!

3

Кутия за обувки може да се превърне в приказна кутия за ръкоделие или бижута. Можете дори да направите не кутия, а кошница с дръжка вместо капак. Обшивка с плат, дантела, мъниста, лепенки и разделяне на секции - по желание на иглата!

4

Комбинирайки няколко еднакви кутии заедно, можете да направите декоративна стойка за дреболии и сувенири (основната снимка на статията).

5

Кутия за обувки може да бъде неограничен източник на въображение за децата. Това е стар замък и уютна къща за малки бебета, мебели за кукли (легла, гардероби, дори коли) и домакински уреди за играчки (телевизор, печка, микровълнова и т.н.). От такава кутия можете да направите отлична пощенска кутия!

6

От кутия за обувки можете да направите хранилка за птици, както и да организирате временно жилище за коте, кученце, гризач, костенурка и други домашни любимци.

7

От най-обикновената кутия за обувки можете да направите истинска камера! За това в допълнение към кутията ще ви трябват материали като фолио, черна хартия, електрическа лента, предпазен щифт, ластик, филм с контейнер и лента. (Подробни инструкции в статията "Как да направите камера").

Какво може да се направи от кутии за обувки?