Logo decormyyhome.com

Crohn батерия: какво е това?

Crohn батерия: какво е това?
Crohn батерия: какво е това?

Съдържание:

Видео: LIDL Акумулаторна оберфреза PARKSIDE POFA 12 A1 X12VTEAM (as Bosch Professional GKF 12v) 2024, Юли

Видео: LIDL Акумулаторна оберфреза PARKSIDE POFA 12 A1 X12VTEAM (as Bosch Professional GKF 12v) 2024, Юли
Anonim

Батериите "Krona" се появиха в Съветския съюз, но все още остават в търсенето. Тази батерия е незаменима за устройства с висока консумация на енергия, тъй като дава много повече ток в сравнение с други батерии.

Image

Характеристики на батерии "Krona"

Батериите са от типове AA, AAA, C, D, имат цилиндрична форма и се различават само по размер. За разлика от тях батерията Krona има размер PP3 и е паралелепипед. Солените батерии се отличават с крехкостта си, те не могат да се използват в високотехнологични устройства. Максимумът, за който са предназначени, е кварцов часовник или друго просто устройство. Батериите се отличават и от електрохимичната система. Алкалните и литиеви батерии имат страхотна производителност.

Мини батериите на Krona се отличават с доста високите си характеристики, имат изходно напрежение около девет волта (в сравнение с него литиева или алкална батерия AA само 1, 5 волта). Батерията Krona се състои от шест батерии за един и половина, свързани последователно в една верига (на изхода се получават девет волта.) Батериите могат да имат сила на тока до 1200 mA / h, стандартната мощност е 625 mA / h. Капацитетът на батериите Krona ще варира в зависимост от видовете химически елементи. Никел-кадмиевите клетки имат капацитет 50 mA / h, никело-металните хидридни батерии са с порядък по-мощни (175-300 mA / h). Най-големият капацитет са литиево-йонните клетки, капацитетът им е 350-700 mA / h. Стандартният размер на батериите Krona е 48, 5х26, 5х17, 5 мм. Тези батерии се използват в детски играчки и контролни панели, те могат да бъдат намерени в навигатори, в шокове.