Logo decormyyhome.com

5 тайни на перфектен прием

5 тайни на перфектен прием
5 тайни на перфектен прием

Съдържание:

Видео: MAGIC FIVE НА ДЕТЕКТОРЕ ЛЖИ 2... *** АРТУР ПРИЕМНЫЙ??? *** 2024, Септември

Видео: MAGIC FIVE НА ДЕТЕКТОРЕ ЛЖИ 2... *** АРТУР ПРИЕМНЫЙ??? *** 2024, Септември
Anonim

С нетърпение очаквате настъпването на празниците, защото не знаете как да приемате гости? Използвайки тези 5 съвета, можете да организирате толкова прекрасно посрещане у дома, че гостите ви да запомнят дълго време.

Image

1. Помислете дизайна на масата

След като решите какво да готвите за гала вечеря, помислете за декора. Когато сервирате, опитайте се да използвате декоративни елементи: красиви салфетки, подставки за чинии, стилни държачи за кърпи, малки цветни аранжировки или свещи. Интересен трик към бележката: можете да завъртите дълбока купа и да поставите основното ястие на вечерта върху получения пиедестал. Не забравяйте, че храната трябва да остане в центъра на вниманието, така че се съсредоточете върху цветните съставки. Особено ярки ястия най-добре се подреждат в бели чинии.

2. Не забравяйте за осветлението

Свещите могат да помогнат да се даде на вечерята по-уютна атмосфера. Те могат да се използват не само за романтична среща, но и за приятелски събирания - просто трябва да ги инсталирате не на масата, а около нея върху мебели и да добавите светлината на лампа или подова лампа, така че осветлението да не е твърде интимно. Цветът на свещите също може да варира в зависимост от повода на допускане.

3. Използвайте плодове като декор

Гостите със сигурност ще запомнят празника, ако се опитате да използвате мандарини, лимони, нар или портокали като притежатели на табели с имена за гостите. Той е достъпен за всички, нали? Без значение какъв празник празнувате, такъв декор определено ще осигури високо настроение!

4. Планирайте развлеченията си

През 19 век гала вечеря трябваше да включва някакъв вид забавление: игри с карти, разходка в градината или свирене на пиано, пеене. Защо да не съживим тази красива традиция? Подгответе забавни настолни игри или умерено активни състезания, за да зарадвате гостите.