Logo decormyyhome.com

3 електрически уреда, които опростяват живота

3 електрически уреда, които опростяват живота
3 електрически уреда, които опростяват живота

Видео: 40 полезни авто продукта от Aliexpress, които са полезни за вас 2024, Септември

Видео: 40 полезни авто продукта от Aliexpress, които са полезни за вас 2024, Септември
Anonim

Всяка седмица прекарваме няколко часа в почистване, миене, миене на чинии и други домакински задължения, вместо да прекараме това време със семейството си или да правим нещо приятно. Не всеки знае за някои съвременни електрически уреди, които могат да улеснят живота ни.

Image

Пералня / сушилня. Трудно е да се намери къща без пералня. Използваме го няколко пъти седмично, а след това прекарваме около 20 минути в окачване на пране. За един ден не е достатъчно, но за месец това е 4-5 часа. Пералня / сушилня този път ще ви освободи. От машината ще получите сухи неща, които веднага можете да гладите или почистите в килера.

Прахосмукачка робот. Вече не е нужно да прекарвате часове в борба с мръсотията на пода, няма нужда да слушате шума от конвенционална прахосмукачка. Робот прахосмукачка ще почисти апартамента дори и във ваше отсъствие. Просто го програмирайте за почистване в определени дни и часове (това може да е времето на вашата работа или разходки с деца и домашни любимци), а също и не забравяйте да премахнете разпръснатите неща и проводници от пода. След като приключи работата, самата прахосмукачка с робот ще се презареди и трябва да почиствате само прахоуловителя и самия уред веднъж седмично.

Робот за полиране. По-малкият брат на чистач на роботи. Да, сега честото мокро почистване може да бъде оставено в миналото. Роботът полиращ спрей чиста вода, избърсва пода с нея и след това засмуква мръсното в отделен контейнер. Той е оборудван със сензори, които разпознават области с високо замърсяване. Благодарение на полиращия робот, на пода ще останат не само отломки и прах, но и петна.