Logo decormyyhome.com

Премахваме петна от дезодорант

Премахваме петна от дезодорант
Премахваме петна от дезодорант

Видео: Домашен дезодорант против изпотяване (изпробвано и проверено) 2024, Юли

Видео: Домашен дезодорант против изпотяване (изпробвано и проверено) 2024, Юли
Anonim

Господарките често се сблъскват с такъв проблем като петна от дезодорант. Много антиперспиранти оставят бели упорити петна по дрехите, които трудно се отстраняват по време на нормално изпиране.

Image

Не отстъпка прах за пране. Качествен инструмент може много добре да се справи с проблема. За да направите това, трябва да нанесете каша от 1 супена лъжица върху замърсената зона вода и 2 с.л. прах за пране. Оставете за 10-12 часа и измийте както обикновено.

Използвайте бебешки или домакински сапун. Разтрийте оцветената зона и оставете за няколко часа. След това изплакнете и измийте. В борбата срещу прясно замърсяване е ефективен сапунът Antipyatin.

Ако горните методи не могат да ви помогнат, използвайте трапезен оцет. Поставете го върху петна от дезодорант, изчакайте малко и измийте вещта. Не забравяйте, че този метод е ефективен само за почистване на цветни тъкани, върху бели неща могат да останат жълти петна.

За борба с петна от антиперспиранти използвайте препарат за миене на съдове. Поставете го на замърсените места и изчакайте няколко минути. След това изплакнете внимателно предмета в течаща вода и измийте. Ако е необходимо, можете да повторите стъпките от началото.

Амонякът е верен помощник в борбата срещу петна от дезодорант. Навлажнете памучен тампон в продукта и изтрийте всички замърсявания. Оставете продукта, докато алкохолните пари изчезнат. След това лечение няма да има следа от петна. Измийте дрехите в сапунена вода.