Logo decormyyhome.com

Сутрешно гладене без време

Сутрешно гладене без време
Сутрешно гладене без време

Видео: Сутрешна рутина по време на карантина/Ерика Думбова/Morning Routine/Erika Doumbova 2024, Септември

Видео: Сутрешна рутина по време на карантина/Ерика Думбова/Morning Routine/Erika Doumbova 2024, Септември
Anonim

Сутринта всяка минута се брои. Какво да правя, ако вечер забравих да гладя дрехи и дори заспах? В този случай гладенето в банята ще дойде на помощ!

Image

Следната ситуация е позната на много момичета: алармата звъни, прехвърляте я за 5 минути и в резултат на това ставате от леглото след половин час. Таксите за работа или учене се превръщат в тичане наоколо. В такава ситуация трябва да се откажете от нещо, например, да пренебрегвате гладенето на неща, заради сутрешния душ.

Но, използвайки следния трик, този избор може да бъде премахнат чрез свързване на тези два процеса заедно! Преди да вземете душ, трябва да закачите любимата си блуза или тениска на закачалка и да фиксирате тази закачалка над ваната върху пръчка за завеса за вана. По този начин, вземайки топъл душ, изпаряващата се вода като параход изглажда нещо на закачалка. След като вземете душ, нещото може да бъде оставено за известно време в банята с плътно затворена врата. През това време можете бързо да пиете чай или да нанесете грим.

Въпреки това, с този метод на "гладене", трябва да вземете душ внимателно, така че почистващите препарати и вода да не попаднат на нещата.

Трябва също да се помни, че този метод е най-подходящ за леки и тънки тъкани. Такива тъкани просто се нуждаят от по-малко време, за да се изгладят, освен това те бързо изсъхват след такава процедура.