Logo decormyyhome.com

Начини за премахване на лепяща лента

Начини за премахване на лепяща лента
Начини за премахване на лепяща лента

Видео: 6 лесни и безвредни начина да се отървете от листните въшки 2024, Юли

Видео: 6 лесни и безвредни начина да се отървете от листните въшки 2024, Юли
Anonim

Залепващата лента е лепяща лента, с която можете да защитите мебелите по време на транспортиране, както и да защитите всякакви повърхности по време на ремонти. След отстраняването на лентата остават неприятни петна, които са много трудни за отстраняване, без да повредят повърхността.

Image

От различни видове повърхности, петна от лепяща лента се отстраняват по различни начини. Петната от лепяща лента се отстраняват от съдове, мебели и пластмаса с помощта на растително масло. Маслото се нанася върху памучен тампон или парче плат и старателно се избърсва от мръсотията. Петното изчезва за няколко минути, а следи от масло се измиват със сапунена вода.

От газовата печка и хладилника се използват следи от лента с помощта на прах и влажна гъба. Първо повърхността се навлажнява с вода, след това петно ​​се разтрива с меки кръгови движения, като се опитва да не надраска повърхността. В допълнение, следи от лепяща лента от такива повърхности се изтриват с обикновена гума.

От дрехите, маркировки от лепяща лента се отмиват със сапун и вода, като предварително накисвате предмета, ако платът го позволява, в гореща вода.

Можете да закупите специален препарат за почистване на лента в аерозолна кутия. Нанася се директно върху петното, след което се избърсва с влажна гъба. Преди да използвате такъв инструмент, трябва внимателно да проучите инструкциите.

Следите от маскираща лента се отстраняват по-лесно при по-ниски температури.

Можете да премахнете петна от скоч лента по различни начини, но все още свежите петна са по-лесни от старите.