Logo decormyyhome.com

Начини да се отървете от паяци в апартамента

Начини да се отървете от паяци в апартамента
Начини да се отървете от паяци в апартамента

Видео: 6 лесни и безвредни начина да се отървете от листните въшки 2024, Юли

Видео: 6 лесни и безвредни начина да се отървете от листните въшки 2024, Юли
Anonim

Паяците, като много други насекоми, просто не се появяват в апартамента, освен ако случайно не сте ги донесли сами от улицата. И веднага след като в различни ъгли на апартамента се появи мрежа, дойде време да започнете да се включва алармата. В края на краищата те се заселват само там, където намерят голямо количество храна.

Image

Инструкция за употреба

1

Преди да започнете да тровите паяците, трябва да помислите, че те не са толкова вредни насекоми. Затова не трябва да използвате силно токсични вещества, а просто се опитайте да ги съберете с метла и да ги изпуснете на улицата, така че те самите да могат да намерят гнездо по-спокойно.

2

След като изчистите всички ъгли на апартамента, струва си да помислите за други малки насекоми, в противен случай друга партия от паяци може да се върне на същото място. По-добре е да използвате специални инструменти, тъй като да се отървете от тях е много по-трудно.

3

Отдавна е известно, че всички насекоми се появяват само в онези апартаменти, където не се извършва хигиенно почистване. Ето защо, ако не направите сериозно почистване, след това дълго време няма да можете да се отървете от такива съседи.

4

За генералното почистване ще трябва не само да измиете и помиете пода, но и да извадите възглавници, одеяла и черги на улицата. Ако забележите, че старият тапет се е отлепил, тогава определено трябва да ги замените със свежи, защото под тях се натрупват повече насекоми и техните ларви.

5

Ако е необходимо, можете да побелите тавана, тъй като насекомите не понасят миризмата на прясна бяла боя и боя. Това също ще бъде един начин за контрол на вредителите.

6

Струва си да запомните, че ако в къщата на съседите или на таванското помещение е същата неприятност, тогава никога не можете да ги измъкнете по такива начини. В този случай би било по-добре да потърсите помощта на специалисти от службата за борба с насекомите.