Logo decormyyhome.com

Разликата между бавна готварска печка и машина за хляб

Разликата между бавна готварска печка и машина за хляб
Разликата между бавна готварска печка и машина за хляб

Видео: Хлебопекарна с две бъркалки ZEPHYR 1446 E и как се прави хляб, показано от Иван Звездев и Alleop. 2024, Юли

Видео: Хлебопекарна с две бъркалки ZEPHYR 1446 E и как се прави хляб, показано от Иван Звездев и Alleop. 2024, Юли
Anonim

С появата на съвременните домакински уреди животът на домакините стана много по-лесен. Както бавната готварска печка, така и производителят на хляб могат значително да спестят времето, прекарано в готвене. Тези две устройства, въпреки че изпълняват подобни функции, все още са много различни.

Image

Машината за хляб е устройство с тясна специализация, използвайте го директно за месене и приготвяне на хляб, рула, пайове и заготовки за пица. Разнообразието присъства, но това се отнася само за печенето. Това устройство ви позволява да постигнете перфектната последователност на теста. Излиза въздушна и пластмасова, без бучки. Хлябовете и хлябовете се пекат в правоъгълни и кръгли форми директно в единицата. Напоследък можете да намерите в продажба такива машини за хляб, които ви позволяват да готвите различни десерти, зърнени храни, масло, задушени плодове, сиропи, дори сладко и конфитюр.

Независимо от това, основната функция на това устройство остава смесването на тесто и приготвянето на хляб. Често хлебните изделия съдържат добавки, които могат да са алергични. В този случай машината за хляб е просто незаменима.

Бавната готварска печка има много функции на склад, които позволяват не само продукти за печене, но и варене, задушаване, пържене, приготвяне на голям брой голямо разнообразие от ястия. Дори от името става ясно, че устройството е многозадачно. В едно устройство се комбинират машина за производство на хляб, пара, каша, тенджера под налягане. Но мултикукърът не може да меси тестото. С една дума, ако искате да приготвите бисквита, първо ще трябва да подготвите основата със собствените си ръце.

Устройството ви позволява да правите дори най-сложните кулинарни шедьоври. Всичко, от което се нуждаете, е да поставите правилните съставки в специален контейнер. Супи, пилаф, пудинги, месо от желета, суфле, задушени зеленчуци, яхнии и много други изкушения ще ви позволят да готвите тази прекрасна машина. Ако готвите каша в нея, те са гарантирани, че няма да изгорят, просто трябва да зададете желания режим, като натиснете един единствен бутон.

Знаете ли, че бавната готварска печка ви позволява да готвите няколко ястия едновременно? В него можете да затоплите охладената храна, а също така да я държите топла за около 12 часа.

Това е просто спасение за съвременна жена, която прекарва дни в работа. Готвенето никога не е било толкова лесно. Човек трябва само да установи режим, да хвърля храна и да не се тревожи за нищо друго - семейството ще бъде добре нахранено и щастливо.

Ако това устройство има толкова много предимства, тогава защо някои хора купуват допълнителна машина за хляб? Факт е, че брашнените продукти в бавна готварска печка излизат малко тежки, мокри, не прекалено пържени. Най-хубавото е, че се оказва мързене и задушаване на ястия. Продуктите в машината за хляб са вкусни и хрупкави, златист цвят и въздух.

Ако имате въпрос, кое устройство да изберете, определено се снабдете с саксия. Тя е в състояние да замени половината от кухненските уреди в къщата. Можете да закупите машина за хляб след като допълнително устройство. Нито едно от устройствата няма да работи, определено ще намерите употреба за него. Човек трябва само да опита веднъж да сготви нещо в бавна готварска печка и тогава дори не можеш да си представиш как би могъл да направиш без него преди. А в машината за хляб вашите хлябове, хлебчета и ролки ще се окажат много по-вкусни от тези в магазина.