Logo decormyyhome.com

Бира и водка в домакинството

Бира и водка в домакинството
Бира и водка в домакинството

Видео: Hipodil Bira s Vodka 2024, Септември

Видео: Hipodil Bira s Vodka 2024, Септември
Anonim

Алкохолът може да се консумира не само вътре. Може би можете да намерите повече от хиляда причини да обичате бира и водка, ако научите всички алтернативни начини за употреба на алкохол. И така, вземете най-обикновената бира и водка и

Image

Ще ви трябва

Бира, водка.

Инструкция за употреба

1

Изсипете бира на главата си! Изплакването на косата с бира на моменти намалява образуването на пърхот и придава на косата красив блясък. Шампоанът трябва да се измие непосредствено преди изплакване на бирата, а не след това. Между другото, пенестата напитка с хмел също е отличен стилизиращ инструмент: поръсете косата си с бира и я оформете в красива прическа.

Image

2

Нанесете бира върху лицето си. Една трета от чаша леко затоплена алкохолна напитка, смесена със суров жълтък и настърган ренде 1 супена лъжица, е достатъчна за бирена маска. л. моркови. За плътност добавете лъжица картофено брашно. След като приведете маската до желаната плътност, нанесете я върху лицето си и задръжте за около 15 минути. След това можете да се измиете с топла бира и да изплакнете лицето си със студена вода.

3

Бира вътре, но не за хмел. Използвайте бирата като марината. Налейте напитката в сос болонезе. Вкусът на готовото ястие ще ви изненада приятно. Маринованото в бира пиле или свинско месо ще се превърне в истинска декорация на вечеря. Факт е, че пенеста напитка помага за омекотяване на твърда пържена кора.

Image

4

Целеви буркани. За да предложите на приятелите си активна игра по стрелба по целите, просто съберете алуминиеви кутии бира.

5

Бирата помага да се победят насекомите. Поставете няколко незавършени отворени кутии около зоната за пикник. Бирата ще привлича пчели и мошки, което просто ще игнорира вашето основно събитие.

6

Шампоан и водка. Добавете чаша водка към любимия си шампоан, ако страдате от мазна коса. Това ще ви позволи дълбоко да почистите косата, да премахнете токсините и почти да стерилизирате главата си от мръсотия и мазнини.

7

Сваляне на превръзки. Ако превръзката е залепена за раната, просто я изтрийте с водка. Тя ще го омекоти. Уверете се, че водката не попада на отворена рана.

8

Техниката на импрегниране с водка ви позволява да премахвате всякакви лепилни стикери от повърхности, включително от автомобил, без драскотини.

9

Анестезия на зъба. Изпийте малка глътка водка, изплакнете устата си, особено от засегнатия зъб. Временното облекчение ще дойде веднага.

Как да се отървем от миризмата на бира