Logo decormyyhome.com

Обезцветени с белина неща

Обезцветени с белина неща
Обезцветени с белина неща

Видео: Въведение в pH | Гимназиална биология | Кан Академия 2024, Юли

Видео: Въведение в pH | Гимназиална биология | Кан Академия 2024, Юли
Anonim

Всеки човек в гардероба има снежнобяли дрехи. И, разбира се, всички се сблъскаха с такъв проблем като премахване на различни петна. Ако прахът не помогна, какво да правя в такава ситуация?

Image

Ще ви трябва

"Бяло" (белина в таблетки), водороден пероксид, прах за пране, сода, амоняк, син

Инструкция за употреба

1

Изсипете в леген с топла вода. Към водата добавете 30ml "White" и малко прах за пране. Потопете мръсното нещо изцяло в това решение и го дръжте там час и половина. След това време бялото нещо трябва да се изплакне в течаща вода и да се изсуши добре.

2

Няма не по-малко ефективен начин на избелване. Налейте пет или шест литра вода в емайлиран тиган. Добавете там 20 мл водороден прекис и четири супени лъжици сода. Потопете замърсеното нещо в този разтвор и кипете в продължение на един час. След това изплакнете в течаща вода и изсушете.

3

В разтвор на вода, амоняк и сода можете също да избелите нашето замърсено нещо, като кипнете на слаб огън за най-малко два часа. След това изплакнете нещото в течаща вода и изсушете.

4

И за да придадете на дрехите възхитителна белота, трябва да я спуснете напълно в слаб син разтвор за десет минути. След това изплакнете нещото отново в течаща вода и изсушете.

Как да избелите бели неща