Logo decormyyhome.com

Тример за колела - алтернатива на скъпа косачка

Тример за колела - алтернатива на скъпа косачка
Тример за колела - алтернатива на скъпа косачка

Съдържание:

Anonim

Тример за колела е чудесна алтернатива на косачката. Въпреки по-малкия размер, ниското тегло и намалената вероятност от нараняване, трябва да се внимава по време на работа, да носите защитно облекло и обувки и да предпазвате слуха си със слушалки.

Image

За да придадете на тревата в крайградска зона или в близост до частна къща представителен вид, можете да използвате ръчен тример. Предимствата му включват висока мобилност и лекота на използване. Въпреки това, собствениците на такова устройство знаят, че тревата, обработена с такъв тример, далеч не е перфектна, освен това ръчното устройство не е много ефективно за големи секции.

Косачката е най-успешният вариант, но цената й е висока. Тези, които искат да имат мобилно и евтино оборудване за грижа за тревата, е за предпочитане да си купят тример за колела. Това е хибрид на косачка за трева и ръчен тример.

Плюсове на тримера на колелата

Ако сравним тримера за колела с косачка за трева, първият вариант е по-малко причудлив. Използвайки модела на колела, не можете да се страхувате от препятствия под формата на неравности и камъни. Косачка ще се срути след сблъсък с такава намеса. В допълнение, тримерът на колела е по-маневрен. С негова помощ можете лесно да обработвате повърхността на тревата под храсти и пейки и ако коригирате ъгъла на главата на устройството, ще можете да обработвате области, които имат наклони.

Тримерът за колела осигурява възможността да се използва за рязане на храсти и ниски дървета. За което ще е необходимо само оборудването да се оборудва с трион. Тримерът, който има големи колела, е в състояние да се справи с плевели и висока трева, поради отличната проходимост на оборудването.

Ако говорим за тримера за колела като алтернатива на конвенционалната косачка, тогава тя е по-удобна за използване, тъй като е с по-лека тежест, което е важно дори когато устройството трябва да бъде натиснато пред вас. Това оборудване включва възможността за използване на една от двете опции за източници на енергия: електричество или бензин. Ако изберете модел, който работи на постоянен ток, устройството все още ще бъде по-изгодна алтернатива на косачка за трева, тъй като отново ще наддава на тегло. В допълнение, такива модели са екологични и имат малки размери. Единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е връзката към източника на захранване.