Logo decormyyhome.com

Какъв инструмент е необходим във вашия дом

Какъв инструмент е необходим във вашия дом
Какъв инструмент е необходим във вашия дом

Видео: HOW TO PRINT MUGS USING SUBLIMATION 🌱 Detailed step-by-step in 16 minutes with time & print settings 2024, Юли

Видео: HOW TO PRINT MUGS USING SUBLIMATION 🌱 Detailed step-by-step in 16 minutes with time & print settings 2024, Юли
Anonim

В дома си винаги трябва да се запасите с минимален набор от инструменти, които ще помогнат за поправяне на окабеляване, замяна на кранове и окачване на картини. Ето защо е необходимо да се закупи дърводелски инструменти, инструменти за боядисване, за работа с електрическо окабеляване и други.

Image

Инструкция за употреба

1

Преди да изтичате до магазина, за да купите инструмент, решете какъв вид домакински инструменти са ви необходими. На първо място, дърводелският инструмент е незаменим в къщата. Те включват: чук, така че да има нещо, което да забие пирон в стената и самите нокти, запасете се десет от тях с различни размери. От дърводелски инструмент, все още снабден с ножовка за дърво за градинарство и ножовка за метал - той е полезен за почти всички видове работа. Например, с ножовка за метал можете да видите не само метал, но и шперплат, пластмаса и полистирол, когато сте започнали ремонтни дейности в къщата. Като комплект за ножовки, не забравяйте да купите кутия за митра - това е незаменим нещо, ако трябва да отрежете парче перваза или обикновена дъска под определена степен, например, за да създадете перваза в ъгъла. Не боли да имате комплект длета с различни размери и форми в къщата, с тяхна помощ е удобно да бутате неравномерни дървени повърхности, например, края на вътрешна врата, която не се затваря добре.

2

Комплект отвертки с плоски или къдрави накрайници също е незаменимо нещо във вашия дом. С тяхна помощ можете да решите много типични проблеми - закрепете полилея към тавана, сглобете закупения кухненски ъгъл, фиксирайте различни държачи с винтове. Съответно, за отвертка, купете винтове и самонарезни винтове с различни размери и диаметри, те ще ви бъдат полезни за много поводи. Ще ви е необходима специална отвертка за работа с електрически устройства, тя има гумена дръжка и няколко вида дюзи.

3

Закупете в магазина специфичен комплект за работа с домакински електрически уреди. На първо място, купете клещи - те ще бъдат полезни за усукване, едно с друго, проводници или здраво задържане на тънки части. Ще ви трябват и специални щипки за рязане на проводници. Вземете отвертка-детектор, което е незаменимо нещо, когато трябва да определите функционалността на контакта.

4

От електроинструмент не забравяйте да закупите перфорираща бормашина с набори от свредла с различни размери и цели - отделно за дърво, метал и бетон. Свредло, незаменим нещо в домакинството, с негова помощ можете да пробиете всяка дупка в бетонна стена, парче желязо или в дървена дъска. С помощта на специална дюза, с помощта на свредло можете да замените шлифовъчната машина, за да подравните стените след измазването, други дюзи превръщат свредлото в мелница.

5

Не забравяйте да закупите инструмент за боядисване: няколко четки с различни размери. Във вашия дом винаги има място, което искате да оцветите от вътрешната или външната страна на дома. Запасете се на чифт шпатули с различни размери, те са много полезни, когато се отървете от пукнатини в стената или при възстановяване на част от стената, когато хвърляте мазилка.

6

Не забравяйте за водопровод - не забравяйте да купите в магазина стандартен комплект гаечни ключове и други разновидности от тях, това са незаменими неща за инсталиране на кранове, инсталиране на тръби, водомери и други. Запасете се със специален кабел за почистване на канализационни и дренажни тръби.

Обърнете внимание

Когато купувате инструменти, обърнете внимание на тяхното качество. По-добре е да закупите по-скъпи устройства, които ще издържат по-дълго.

Полезни съвети

Използването на всеки инструмент изисква определени умения, ако се съмнявате в способностите си, по-добре е да се обадите на съветника.