Logo decormyyhome.com

Коя компания да избере бавна готварска печка

Коя компания да избере бавна готварска печка
Коя компания да избере бавна готварска печка

Съдържание:

Видео: Печено прасенце за Нова Година - с плънка от шунка и краставички. 2024, Юли

Видео: Печено прасенце за Нова Година - с плънка от шунка и краставички. 2024, Юли
Anonim

Бавната готварска печка е незаменим нещо в кухнята, което ще бъде отличен помощник на домакинята. Тя ще готви за вас да пържите, печете, задушавате, просто трябва да сложите необходимите съставки и да се заемете с техния бизнес. Основното предимство на мултиварката е, че храната след готвене не се охлажда дълго време, устройството работи в режим на отопление.

Image

Преди да купите, вземете решение за обема на купата, ако имате голямо семейство - 4-5 литра ще са ви достатъчни. За един или двама души е добре да си купите 3-литров съд с чаша

Бавната тенджера под налягане може да намали значително времето за готвене. Например картофите в него могат да се сварят за 8 минути.

Популярни марки

Най-известните мултикукерски фирми в Русия са Redmond, Panasonic, Vitesse, Polaris и Moulinex. Те произвеждат както икономични опции, така и доста надеждни модели от средната ценова категория. В продажба можете да намерите модели с купи с различен обем и материали. Мултикукър от този сегмент може да се похвали с голям брой функции, както и с вграден двоен котел, тенджера под налягане, фритюрник. Почти всеки модел, тези тествани във времето производители предоставят добра книга с рецепти.

Сред най-популярните и евтини модели, заслужава да се подчертае Redmond RMC - M 4502, Panasonic SR-TMH18ATW и Polaris PMC 0512AD. Тези мултикукър са удобни за голямо семейство. Обемът на керамичната купа е 5 литра. Има голям дисплей и удобни бутони за менюто. Използвайки тези модели, можете да готвите кисели млека, супи, да пържите и задушавате, да правите различни сладкиши, те имат до 16 автоматични програми. Благодарение на функцията за забавяне на времето, закуската може да започне да се приготвя сутрин, без ваше участие. Отоплението в много модели се нарича 3D, защото се извършва в целия тиган.

Бавната готварска печка, в сравнение с печката, ви позволява да готвите при по-ниски температури. Следователно рибата и зеленчуците в ястията не се варят и запазват полезните си свойства.