Logo decormyyhome.com

Кои възглавници са най-добри: отзиви

Кои възглавници са най-добри: отзиви
Кои възглавници са най-добри: отзиви

Съдържание:

Видео: Топ 10 на най-добрите дизелови двигатели с Common Rail. Субтитри! 2024, Юли

Видео: Топ 10 на най-добрите дизелови двигатели с Common Rail. Субтитри! 2024, Юли
Anonim

Пълният сън е ключът към отличната работоспособност, доброто настроение, красотата. Затова към избора на възглавници за сън трябва да се подхожда с особена отговорност, изберете най-добрия вариант.

Image

Пълнители за възглавници

Има два вида пълнители за възглавници: естествени и синтетични. Възглавниците със синтетични пълнители са много по-евтини, на практика не предизвикват алергични реакции, за тях е много лесно да се грижите.

Структурата на синтетичните влакна е дишаща и мека, те са в състояние да пропускат въздух, не задържат миризми. Най-често има възглавници с пълнител от холофибър, комфорт от синтепон (това са малки пухкави топки, които имат хипоалергенно свойство).

Но все пак някои потребители се фокусират върху естествените пълнители и го правят по основателна причина. Например, възглавница с перо или перо може да осигури добър и удобен сън, за него е лесно да се грижите, а ако възглавницата е износена, тя може лесно да бъде заменена, цената е повече от достъпна.

Само възглавници с пълнители от пух и пера не са подходящи за страдащите от алергия, кърлеж може да се настани в такъв пълнител, който носи много дискомфорт на човек и служи като силен дразнител. Тикът не може да бъде отстранен от възглавницата, така че когато бъде открит, нещата трябва просто да бъдат изхвърлени.

Пълнителят, изработен от овча или камилска коса, е устойчив на влага, дишащ и се е доказал перфектно. Само при избора на такава възглавница не си струва да спестявате, за да не се натъкнете на нискокачествена вълна. Да, и за да измиете продукта е много проблематично, трябва да го занесете на химическо чистене. За астматици и страдащи от алергия възглавниците с този пълнител не са подходящи.

Чудесен избор са възглавници с бамбуков пълнеж. Те са хипоалергенни, перфектно дишащи, имат антибактериални свойства. Такива възглавници могат да се перат дори в пишеща машина, така че те се появяват в много апартаменти.