Logo decormyyhome.com

Какви малки неща добавят уют

Какви малки неща добавят уют
Какви малки неща добавят уют

Видео: String Theory Explained – What is The True Nature of Reality? 2024, Юли

Видео: String Theory Explained – What is The True Nature of Reality? 2024, Юли
Anonim

Случва се така: идвате в апартамента и, изглежда, всичко е наред - ремонтът е скъп, мебелите са красиви, но някак неудобно в него

Това познато ли е? Това се случва, когато интериорът не е достатъчно сладки малки неща!

Image

Липсата на комфорт може да бъде съгрешена от съветски апартаменти със „стенен” комплект и килим на стената и ултрамодерни високотехнологични къщи. Това се случва, когато индивидуалността на неговите собственици не се усеща в интериора, защото няма нищо по-лошо от къща без лице, дори ако известен дизайнер е работил върху нея.

За да направите къща специална, не е необходимо да харчите много пари, основното е фантазия! Какви малки неща ще ви помогнат да създадете уют?

1. Текстил, особено внимателно подбран. Дори и най-минималистичният интериор ще се трансформира, ако прозорецът е драпиран със завеси и разпръснат на дивана са няколко малки ярки възглавници за диван. Но все пак можете да шиете покривала за столове!

2. Килими, или по-скоро малки пухкави килими, за предпочитане в ярки цветове или с оригинален орнамент - те изглеждат много по-добре от „гол“ под или килим от цокъла към цокъла. Поставете ги на дивана, пред входа на стаята, в коридора.

3. Цветя. Ето го, универсален начин да съживите всяка стая, дори ако това е футуристичен офис с изобилие от стъкло и алуминий! Но не забравяйте, че саксиите трябва да са красиви, а цветята да са достатъчно големи. Тези, които са на два сантиметра от саксията, са най-добре скрити за момента на перваза на прозореца зад завесите.

4. Семейните снимки в рамките ще придадат интериорна индивидуалност, ще я направят по-„домашна“. Ако искате нещо необичайно, можете дори да поръчате стенописи на врати или мебелни фасади!

5. Лампи. Алтернативните източници на светлина помагат да се направи стаята по-интересна: точкови светлини, бра, подови лампи

, Ако е необходимо, с тяхна помощ можете да създадете уютна камерна атмосфера.

6. Прекрасни дрънкулки. Къде без тях! Но с цялата тази „доброта“ трябва да бъдете внимателни: първо, не трябва да има прекалено много дрънкулки, в противен случай стаята ще изглежда като магазин за сувенири; второ, те трябва да се комбинират помежду си. Порцеланови фигурки и плетена кошница на един рафт? Няма да го направи. Освен това, нека всички тези малки неща да бъдат красиви, а не купени набързо. Разгледайте необичайни пана, свещници, интериорни кукли, кутии за бижута.

7. Красив аквариум веднага привлича окото! Също така, който не знае, че гледането на риба се успокоява

Аквариумите, вградени в ниша в стената, изглеждат красиви (лесно е да се направи с помощта на суха стена) и леко подчертани.

Когато в къщата ви цари комфорт, искате да се връщате към него отново и отново.