Logo decormyyhome.com

Какви 10 стайни растения носят щастие и късмет в къщата

Какви 10 стайни растения носят щастие и късмет в къщата
Какви 10 стайни растения носят щастие и късмет в къщата

Видео: 300 Days alone... - The Movie 2024, Юли

Видео: 300 Days alone... - The Movie 2024, Юли
Anonim

Много жени се стремят да украсят дома или работното си място с цветя. Някой просто търси уют и комфорт, някой се опитва да направи въздуха по-чист, някой просто обича растенията и да започне всичко, което им хареса. Но как правилно да изберете стайни растения, за да постигнете не само хармония в стаята, но и да донесе щастие и късмет в къщата?

Image

Инструкция за употреба

1

Растение като plectrantus или закрит мента помага за успокояване, облекчава стреса и безсънието. Той не е алергенен и върви добре с други растения. Перфектен за всекидневна или спалня.

2

Паричното дърво или Crassula почистват добре въздуха, не причиняват алергии. Проста и удобна за отглеждане и грижа. Смята се, че колкото по-голямо е дървото и колкото по-големи са листата му, толкова повече пари ще има в къщата.

3

Такова доста просто цвете като хлорофитум е много полезно. Расте лесно и бързо, почти непретенциозно. Безопасен за страдащи от алергия, деца и животни. Често се провежда в детски градини, училища и болници. Почиства добре въздуха, годни за консумация. Освен това помага да се установят отношения между хората и носи хармония и любов.

4

Ahichrison е много популярно дърво на закрито. Казват, че тя носи щастие, просперитет, просперитет и любов.

5

Акалифа помага да намери призванието си, правилно да формулира цели и нагласи. Също така това растение има положителен ефект върху женската и мъжката енергия.

6

Колкото и да е странно, но кактусите се считат за пари талисмани. Има определени правила за тяхното поставяне в къщата. Така че, не се препоръчва да бъдат поставени в спалнята, в противен случай можете да забравите за семейното щастие или в кухнята, нито можете да ги поставите в коридора, в противен случай парите ще напуснат къщата. Но ако ги поставите в хола или офиса, ще станете успешни в бизнеса и ще получите големи печалби.

7

Фуксията ще ви подхожда добре, ако сте креативна личност. Вдъхновява и ви кара да постигнете целите си. Принася морално удовлетворение и богатство.

8

Вътрешният здравец е полезен не само заради лечебните си свойства, той перфектно почиства и дезинфекцира въздуха. Той е асистент в бизнеса и дава финансов успех.

9

Аукуба или златното дърво помага за отключване на потенциала, подобрява кариерата и помага за постигане на високи цели.

10

Бамбукът помага за установяване на паричния поток. Препоръчва се да го съхранявате на работния плот или в офиса си.