Logo decormyyhome.com

Как да премахнете миризмата на кожата

Как да премахнете миризмата на кожата
Как да премахнете миризмата на кожата

Видео: Съветите на Лео - как да премахнем миризмата на лук 2024, Юли

Видео: Съветите на Лео - как да премахнем миризмата на лук 2024, Юли
Anonim

Току що купените кожени артикули често миришат непоносимо на кожа. Някой обича тази миризма, а някой се опитва с всички сили да я извади. Има много начини да направите това, но някои от тях могат да съсипят нови дрехи. В някои случаи към миризмата на кожата се добавят много нови аромати. Затова използвайте само доказани методи.

Image

Ще ви трябва

Пластмасова торбичка, смляно кафе, сол, оцетна есенция, импрегниране, амоняк, сапун, вода, рициново масло

Инструкция за употреба

1

Използвайте кафе. Трябва да вземете найлонова торбичка и да поставите в нея закупен кожен продукт. След това изсипете малко количество смляно кафе вътре в торбата и завържете. Препоръчва се да го отворите не по-рано от 2 дни.

2

Дайте го на химическо чистене. Необходимо е само да де-парфюмирате дрехите, не е необходимо да почиствате. Не е много скъпо.

3

Използвайте сол. Известно е, че абсорбира добре миризмата. Изсипете го в сако. Основното нещо е да не съжалявате. Оставете за няколко дни и изплакнете с кърпа, напоена с вода.

4

Оцетна същност. Тя ще помогне да се премахне всяка миризма. Вземете торба, поставете там ново нещо и парцал, предварително навлажнен по същество. Можете да получите кожената стока след 12 часа.

5

Използвайте импрегниране. Можете да си купите водоотблъскваща импрегнация, това ще убие две птици с един камък - премахнете миризмата на кожата и ще предпазите нещата от влага.

6

Закачете на балкона. Това е традиционен метод, който е тестван от времето. Не се знае колко време да чакаме. Може би ден, може и седмица. Най-важното е, че не е необходимо да влияете на нови дрехи по никакъв начин.

7

Инструмент за актуализиране и почистване на кожени елементи. Представлява спрей в кутия за спрей. Почиства, дезинфекцира и омекотява кожен заместител и кожа и най-важното - премахва неприятните миризми (помага да се премахне дори миризмата на цигари) и придава блясък.

8

Използвайте решение. Коженото нещо трябва да се измие със специален разтвор, който се състои от сапун, вода и амоняк. След това, за да придадете блясък на нещата, се препоръчва леко да го разтриете с кърпа, предварително намокрена с рициново масло.

Обърнете внимание

Може да увреди кожата. За да избегнете това, използвайте избрания метод (разтвори, спрейове) върху незабележими места на дрехите (например от вътрешната страна). Така че можете ясно да видите реакцията. В случай на неуспех, ще се застраховате срещу ненужни разходи за нови неща.