Logo decormyyhome.com

Как да мием прозорци, за да блестят

Как да мием прозорци, за да блестят
Как да мием прозорци, за да блестят

Съдържание:

Видео: Уред за почистване на прозорци Karcher WV 2 Premium 2024, Юли

Видео: Уред за почистване на прозорци Karcher WV 2 Premium 2024, Юли
Anonim

Измиването на стъкло на пръв поглед е сложен въпрос. Без значение как търкате и петната ще бъдат видими, особено коварно те излъчват слънчева светлина. Има тайни, които без усилия ще се справят с мръсотията на прозорците.

Image

Стъклото върху прозорците може да се измие до блясък както с използването на домакински химикали, така и без него, „методи на баба“. Почистващите препарати съдържат вредни за организма вещества, така че е по-добре да се даде предпочитание на народните методи за измиване на прозорци. И след измиване с химически агент, все още можете да забележите нерадостни петна по стъклото. И аз искам чашата да бъде заслепена от чистота.

На първо място, носете гумени ръкавици, така че почистващите препарати и вода да не навредят на кожата ви. По-добре е да измиете стъклото с кърпи от микрофибър, този материал перфектно абсорбира течност и мръсотия. Памучен плат е подходящ за измиване на рамки. Много удобно е да използвате специална водна чистачка, върху която са прикрепени гумени остриета.

Алгоритъм за действие

  1. Налейте чиста вода в леген, вземете салфетка. Стиснете мокра кърпа и отстранете замърсяванията от прозорците с нея. Не е необходимо да се мият интензивно, нека петната останат, ние ще ги отстраним по-късно.

  2. На следващо място, сменяме водата на чиста и измиваме рамката ми, за предпочитане с шампоан (няма да причини вреда). Сменяме отново водата и избърсваме рамката чиста.

  3. Прилагаме инструмент за измиване на прозорци върху стъкло или използваме някаква съставка от народните методи за пране. Почистващото средство се отстранява от чашите със синтетична кърпа, а продуктът от „рецептата на баба“ се отмива с вода, като се използва и салфетка.

  4. И последната точка - избършете вестника с чаша. Това ще облекчи петна и ще даде уникален блясък.