Logo decormyyhome.com

Как да изберем закачалка за дрехи

Как да изберем закачалка за дрехи
Как да изберем закачалка за дрехи

Видео: Полезни съвети за старата закачалка - http://napravisi.bg 2024, Септември

Видео: Полезни съвети за старата закачалка - http://napravisi.bg 2024, Септември
Anonim

Колко дълго е избрана закачалката зависи от това колко дълго костюмът, палтото, наметалото или роклята ще запазят първоначалния си вид. Избирайки закачалка за дрехи за дрехи, трябва да сте сигурни, че те са изработени от качествен материал.

Image

Инструкция за употреба

1

Съвременните производители правят закачалки за дрехи от дърво, пластмаса и метал. Когато избирате дървена закачалка, обърнете внимание на това как са полирани и лакирани. Лошо изработените закачалки могат да повредят нежните и нежни тъкани на летните рокли. За тежките връхни дрехи е по-добре да изберете масивни дървени закачалки, тъй като раменете, изработени от пластмаса, могат да се огъват.

2

Металните закачалки са по-издръжливи, но са достатъчно тежки, което причинява неудобства в ежедневието. По-удобно е да използвате алуминиеви колеги, подходящи за висящи блузи, ризи и тениски върху тях.

3

Раменете, изработени от здрава пластмаса, които не са по-ниски по качество на металните закачалки, но се различават по-ниска цена, днес се считат за незаменими. Такава закачалка за палто може да се справи с теглото на кожени палта и тежки зимни якета, заедно с връхните дрехи те са подходящи за съхранение на бельо и леки дрехи. В допълнение, те могат да се поберат повече от един чифт панталон.

4

Формата на закачалката играе важна роля при избора й. Костюмът трябва да "почива" на раменете. Не давайте предпочитание на плоските модели, те подлагат нещата на деформация. За дългосрочно съхранение изберете специални обемни закачалки, които следват формата на раменете на човек.

5

Когато избирате закачалки за леки дрехи, дайте предпочитание на проста стандартна форма, без куки и вдлъбнатини. Препоръчително е да съхранявате панталони на дървени, метални или пластмасови рамене с напречна греда, а специални закачалки-скоби са добре подходящи за поли.

6

Има много различни закачалки, всяка от които е предназначена за различни дрехи. Например, по-добре е да съхранявате костюми на закачалки с разширени ръбове, а леки летни върхове с вътрешни бримки - на раменете с малки вдлъбнатини. Това е много по-удобно, тъй като такива продукти попадат от обикновените закачалки.

7

Удобно разнообразие от закачалки са надуваеми закачалки за трикотаж, в допълнение, те са евтини. Детските меки закачалки, изработени от материали като плюш или сатен, са едновременно играчки, които учат децата да подреждат.