Logo decormyyhome.com

Как да изберем куфар за почивка

Как да изберем куфар за почивка
Как да изберем куфар за почивка

Видео: Умни трикчета за опаковане на РЪЧЕН БАГАЖ! 2024, Юли

Видео: Умни трикчета за опаковане на РЪЧЕН БАГАЖ! 2024, Юли
Anonim

Напред на прекрасно време за ваканция и че то мина перфектно, трябва да намерите надежден спътник на пътя. В края на краищата, само такъв спътник като надежден куфар може да бъде поверен на вашия багаж. Затова си струва да изберете куфар внимателно, за да не се случват непредвидени неприятности на пътя, поради което настроението ще бъде развалено в началото на ваканцията.

Image

Размер на куфар

Семейство от двама или трима души за предпочитане трябва да има куфар с височина от 55 до 65 см. С огромна височина от 80 см може да имате проблеми при регистрацията.

По-добре, когато четири колела

Най-добрите са модели куфари с четири колела, които се въртят във всички посоки. Такъв куфар е по-стабилен, а търкалянето му е много по-лесно. Също така куфарът трябва да има фиксатор, така че да е стабилен и да не се търкаля например от хълм.

Перфектни неща

Материалът с най-високо качество е удароустойчив и водоотблъскващ. Практични и достъпни са куфарите, изработени от полиестер с водоотблъскващ ефект.

Ципове и клони

Надеждни пластмасови ципове с големи зъби и ширина на закопчалката 10 мм. Когато в куфара има много отделения, това е много удобно, можете да подредите добре всичко. По-добре е да не пълните външни джобове, куфарът ще се вкопчи във всичко и също ще изглежда неловко.

Всичко за химикалки

Висококачественият куфар трябва да има три дръжки: една прибираща се и две пластмасови или тъкани, за носене в ръце. Издърпващата се дръжка трябва да има плътна ключалка. Все пак такава дръжка трябва да бъде напълно скрита в кутията или да бъде защитена от клапан.

В никакъв случай не трябва да повдигате куфара чрез прибираща се дръжка, в противен случай той ще се счупи. Използвайте страничните дръжки, за да повдигнете куфара.