Logo decormyyhome.com

Как да сгънете дрехите

Как да сгънете дрехите
Как да сгънете дрехите

Видео: 6 умни трика за дрехите👗 2024, Юли

Видео: 6 умни трика за дрехите👗 2024, Юли
Anonim

За да може прането да не заема много място и да е удобно да се търси и излезе, трябва да се сгъне правилно. Различните елементи от гардероба могат да се съхраняват по различни начини. Ето някои популярни начини.

Image

Инструкция за употреба

1

Чорапите могат да бъдат сгънати с плик. Така двойката не се губи и венеца не се опъва. Поставете чорапите един върху друг с кръст. Петите трябва да погледнат нагоре. Сгънете до центъра на чорапа, а след това ластика на долната половина чифт. Сега добавете към тях венеца на горния продукт и внимателно поставете чорапа му вътре в него. Имате малък плосък плик, който е удобно да се съхранява както вертикално, така и хоризонтално. Този метод не е подходящ за къси продукти. Те могат да бъдат подредени един върху друг, също сгънати наполовина. Сгънете чорапите заедно и ги изправете добре.

2

Чорапогащите трябва да се сгънат наполовина по дължина и след това няколко пъти, в зависимост от желания краен размер. Те също могат да се навиват на руло от чорап до ластик и след това да се съхраняват вертикално. Сгънете светли и тъмни чорапогащи отделно, дебели и тънки. Така ще знаете по-добре какви продукти трябва да купите.

3

Сгънете бикини на рецепция. Една вдлъбнатина до еластична, две и три странични части към центъра и четири - получената форма наполовина по дължина. Винтовете могат да бъдат навити и да огънете високи големи бикини 3 пъти заедно и след това да създадете една и съща ролка, преминавайки от ластик към ластик.

4

Сгънете сутиените според тяхната форма и текстура. Ако продуктът не се деформира, чашките му могат да бъдат сгънати една в друга. Други модели е най-добре да се оставят сплескани чрез скриване на каишки вътре в чашките. Обърнете внимание на специални кутии за сутиени. Те могат не само да съхраняват бельо, но и да се транспортират по време на пътуване.