Logo decormyyhome.com

Как да се рови под стена

Как да се рови под стена
Как да се рови под стена

Съдържание:

Видео: Построили ДОМ ПОД ЗЕМЛЕЙ своими РУКАМИ в ЛЕСУ - НОВАЯ СТЕНА и СТОЛ, ЛОСИ - Строительство Землянки 2024, Юли

Видео: Построили ДОМ ПОД ЗЕМЛЕЙ своими РУКАМИ в ЛЕСУ - НОВАЯ СТЕНА и СТОЛ, ЛОСИ - Строительство Землянки 2024, Юли
Anonim

Основният ремонт не може да бъде направен без решетка. Важно е обаче преди да започнете работа да знаете дали стената, в която капитанът възнамерява да оборудва стробите, е носещата стена на жилищната сграда. Дори сградата да не е панел, все пак е необходимо да се координира въпросът за чифтосването с властите.

Image

Извършването на ремонти често предполага необходимостта от прерязване на стените. Тази процедура ви позволява да прехвърлите или замените окабеляването. За това можете да използвате един от съществуващите методи за изтриване, но всеки от тях включва използването на перфоратор.

Технология за нарязване на стени

Работата трябва да започне с маркирането, за това с молив на повърхността на стената е необходимо да се начертае линия през окабеляването. Тук ще трябва да вземете предвид местоположението и броя на търговските обекти, както и лампите.

Веднага след като маркирането е направено, можете да започнете работа там, където ви е необходима тренировка с чук. С негова помощ по маркировката трябва да се пробият 2 не твърде дълбоки линии, които трябва да са успоредни. Линиите ще се превърнат в границите на строб. Стъпката между линиите не трябва да бъде по-малка от 1 см, това разстояние може да бъде малко по-голямо.

Тогава ударът ще бъде прехвърлен в режим на чук, който ще свърже линиите и в резултат ще получи един канал. Инструментът трябва да се държи под лек ъгъл. Стробът на този етап трябва да бъде задълбочен, за да може кабелът да бъде поставен в него. Можете да използвате тренировка, но работата ще бъде по-дълга и трудоемка.