Logo decormyyhome.com

Как да си направим панел за плочки

Как да си направим панел за плочки
Как да си направим панел за плочки

Съдържание:

Видео: 3Д Декоративни стенни панели монтаж 2024, Юли

Видео: 3Д Декоративни стенни панели монтаж 2024, Юли
Anonim

Най-често плочките за плочки се поставят в банята или в кухнята. Но в частна къща с негова помощ можете да украсите външните стени. За да направите красив панел, трябва да знаете тънкостите на тази работа. Това ще помогне да се справите с неизбежните трудности.

Image

Панел за плочки може да бъде направен въз основа на всяко изображение, което няма твърде малки детайли. Препоръчва се да изберете модел, в който близките части имат контрастен или много различен цвят. Това ще осигури яснотата на линиите на панела.

Как да подготвим плочка за залепване?

Краищата на счупените керамични плочки са доста остри. Заедно с него можете да използвате парчета от цветно стъкло или огледала, които можете да изрежете. Следователно, по време на монтажа на панела, всички детайли трябва да бъдат обработени чрез подравняване и нанасяне на ръбовете им. Ако се предлага резачка за плочки или шлифовъчна машина, това значително ще улесни работата. Ако тези инструменти не са налични, ще ви трябва файл. Те трябва да обработят краищата на плочката, като я държат с щипки или клещи.