Logo decormyyhome.com

Как сами да рисувате решетката

Как сами да рисувате решетката
Как сами да рисувате решетката

Съдържание:

Видео: Ортопедическая решетка на кровать делаем сами 2024, Юли

Видео: Ортопедическая решетка на кровать делаем сами 2024, Юли
Anonim

Можете сами да преобразите външния вид на решетката у дома. Работното място, ръцете и лицето трябва да бъдат внимателно защитени от химикали. Повърхността на продукта трябва да се подготви преди боядисване.

Image

Подготвителна работа

Преди боядисване е необходимо да се оборудва място за работа. За да направите това, работната повърхност може да бъде покрита с вестници или филм. Когато подготвяте работния си плот, имайте предвид, че боя за пръскане е доста летлива и пръските могат да попаднат върху ръцете и дрехите. Цялата работа с боя и лак трябва да се извършва в техническо облекло, защитни ръкавици и респиратор.

По-добре е да рисувате решетката на радиатора, когато е разглобена. Ще бъде много по-удобно, а боята няма да попадне на съседни повърхности. По време на работа на скарата се натрупва много мръсотия и прах. Ако боята лежи отгоре, тогава такова покритие няма да е трайно. Следователно, частта трябва да се измие добре и старателно. В случай, че слой мръсотия е станал доста вкоренен, можете да поставите скарата в съд с топла вода и да я оставите за известно време, след което да я почистите с груба гъба и да я оставите да изсъхне. За да може решетката на радиатора да изсъхне по-бързо, излишната влага може да се отстрани със сух парцал или вестник.

След изсъхване цялата повърхност на скарата трябва да бъде обезмаслена, това ще гарантира силно сцепление на боята с повърхността. Като обезмаслител е подходящ медицински алкохол. Нанесете малко количество алкохол върху парцала и преминете по цялата повърхност на скарата. Сега можете да започнете да рисувате.