Logo decormyyhome.com

Как да решим проблемите в ежедневието с помощта на импровизирани инструменти

Как да решим проблемите в ежедневието с помощта на импровизирани инструменти
Как да решим проблемите в ежедневието с помощта на импровизирани инструменти

Съдържание:

Видео: Печелете $ 500 + ДНЕС БЕЗПЛАТНО 2024, Септември

Видео: Печелете $ 500 + ДНЕС БЕЗПЛАТНО 2024, Септември
Anonim

Много неща се считат за неразделна част от нашия живот. Включително различни неудобства, с които трябва да се сблъскаме. Особено прости за решаване са проблемите, които срещаме в ежедневието. Например, това може да бъде петна по дрехи или стени. Списъкът продължава и продължава. Можете да премахнете такива малки неприятности с помощта на импровизирани инструменти, които могат да се намерят в почти всеки дом.

Image

Зеленка или Diamond Green

Този антисептик отдавна е влязъл в живота ни. Ние ги лекуваме с рани, но понякога, поради небрежност, зеленото може да остане на пръстите, дрехите, а понякога и по стените. Можете да го изтриете от ръцете си, ако дълго търкате боядисана зона с кърпа, но едва ли някой ще отиде с кърпа, за да избърше стените. Решението на проблема всъщност е много просто. В почти всеки дом можете да намерите водороден прекис и амоняк (10% воден разтвор на амоняк). Първо трябва да навлажнете петното с пероксид. Веднага след като петното се насити, внимателно нанесете малко течен амоняк с памучен тампон. Петното изчезва пред очите ни. За да почистите стените (стените, върху които тапетът е по-добре да не почиствате по този начин), можете да използвате течност за почистване на тръби. По-добре е да работите в уплътнения, тъй като съставът съдържа алкали. Кожата на ръцете няма да хареса това вещество. Бъдете внимателни. Въпреки че това са химикали, които не могат да се считат за концентрирани, те могат да причинят редица проблеми.

Бели петна върху черно

Дезодорантът при много дами заема гордо място дори в чантата. Производителите ни срещат, което ги прави компактни и практични. Също така в много марки могат да се намерят продукти и да се отбележи "защита срещу петна върху черно". Но както показва практиката, не всички дезодоранти са и не винаги има време внимателно да прочетете какви функции изпълнява дезодорантът в допълнение към защитата от пот. След използване на един от тези продукти може да се появи черно петно. Можете да опитате да го изтриете, разбира се, но има много по-лесен начин. Навлажнете петното с алкохол преди измиване и оставете за няколко минути. Сега можете да измиете петното, то се отстранява много по-лесно.