Logo decormyyhome.com

Как да опънете трикотажни трикотажни дрехи

Как да опънете трикотажни трикотажни дрехи
Как да опънете трикотажни трикотажни дрехи

Видео: Дрехи за малки кучета! Панталон за куче! Яке за кучета - с красива шарка на качулката 2024, Юли

Видео: Дрехи за малки кучета! Панталон за куче! Яке за кучета - с красива шарка на качулката 2024, Юли
Anonim

Много плетени предмети седят след измиване. Има няколко начина да върнете такива продукти в предишния си размер у дома.

Image

Ще ви трябва

  • - пералня;

  • - желязо;

  • - дъска за гладене;

  • - оцет.

Инструкция за употреба

1

Накиснете плетеното нещо в топла вода за 10-15 минути, така че влакната на тъканта да са наситени с влага колкото е възможно повече. След това, без предене, поставете продукта в пералнята и включете режима на предене. След процедурата извадете нещата от машината. Закачете продукта, за да изсъхне върху закачалка за палто или го закрепете с шпилки на въже.

2

Не сушете утаените трикотажни изделия, като го разстилате върху хоризонтална повърхност. Така че платното отново може да се свие. Продуктите на опън се сушат окачени, така че да бъдат удължени от собственото си тегло. За да направите процеса на разтягане равномерно, се препоръчва да разклащате нещата редовно.

3

Друг начин за възстановяване на стария размер на плетената фланелка е гладенето на пара. Леко влажно нещо се глади при средна температура на нагряване, опитвайки се да го опъне върху дъска за гладене. Тази процедура може да се извърши със суха плетка, но след това ютията трябва да има функция на пара.

4

Направете разтвор на оцетна киселина, въз основа на изчислението на 1 супена лъжица оцет на литър вода. Накиснете свито нещо в тази течност. Изстискайте леко продукта, без да го развивате, и го разстелете върху хоризонтална повърхност, например върху дъска за гладене. Разтегнете елемента до желания размер, заключете с щифтове и оставете да изсъхне напълно.