Logo decormyyhome.com

Как да планирате пространството в килера

Как да планирате пространството в килера
Как да планирате пространството в килера

Съдържание:

Видео: 10 Closet Layout Ideas 2024, Юли

Видео: 10 Closet Layout Ideas 2024, Юли
Anonim

За да може пространството на шкафа да се използва най-ефективно, бяха измислени голям брой допълнителни аксесоари. Започнете да организирате пространството на кабинета с определянето на нуждите.

Image

Изглежда, че не е трудно да се поддържа ред в килера - всички неща просто трябва да бъдат подредени на техните места. Но ако местата за различни неща не са избрани замислено, те ще бъдат сгънати произволно или просто не стигат до рафтовете и закачалките. Така те могат постепенно да пълзят из апартамента и да се настанят на гърбовете на столовете и столовете или други неподходящи места.

Така че при почистването на апартамента ще бъде отделено много време и не е възможно да се следи добре дрехите. Следователно е необходимо да се помисли и да се уверите, че редът в кабинета се поддържа постоянно.

Откъде да започна

Първо трябва да подредите нещата, като ги разделите на такива, които се предполага, че ще се използват, и такива, които вече не са необходими. Последните трябва да бъдат извадени от шкафа, така че да не заемат използваемо място там.

Ако например трябва да се държи прахосмукачка в шкафа, по-добре е да планирате специално отделение за поставянето му. Тук можете също да поставите мивки и моп, да осигурите места за съхранение на бельо, кърпи, възглавници и одеяла. Ако спалното бельо и дрехите ще бъдат поставени в гардероба, не дръжте домакински химикали в него.

Сега трябва да определите нещата, за които трябва да се съхраняват нуждите в този шкаф. Разбира се, човек трябва да изхожда от това какви са размерите на шкафа. Можете да направите списък и след това, в съответствие със списъка, да подредите местата за съхранение. Това може да бъде място за обувки, бельо, аксесоари, място за съхранение на несезонни дрехи.

Всички елементи, които не се изискват често, трябва да се съхраняват на разстояние или по-високо. Наблизо е това, което трябва да бъде под ръка. За поставяне е удобно да се използват различни аксесоари като прибиращи се леки рафтове, пръти.