Logo decormyyhome.com

Как да измиете топло яке

Как да измиете топло яке
Как да измиете топло яке

Видео: Да измием колата | АВТОМИВКА | BG Cars United 2024, Юли

Видео: Да измием колата | АВТОМИВКА | BG Cars United 2024, Юли
Anonim

Топлите есенни якета се предлагат в най-различни материали, а методът на грижа зависи от материала, от който е изработено якето. Във всеки случай е необходимо да се вземе предвид информацията на етикета, да се използват деликатни почистващи препарати и да се спазва температурния режим.

Image

Ще ви трябва

  • - течен синтетичен детергент;

  • - омекотител за тъкани;

  • - алкохол.

Инструкция за употреба

1

Якета от дъждобран или синтетика, които можете да перете в пералнята. Преди измиване подгответе продукта, разгънете всички кожени яки, издърпайте всички джобове, завъртете спусъка вляво, закопчайте всички ципове и джобове.

2

Измийте според информацията на етикета. Най-често температурата на измиване трябва да бъде минимална, както и скоростта на въртене. Винаги измивайте обемни продукти в деликатен режим, използвайте течни перилни препарати, тъй като обикновеният прах е много трудно да се изплакне, а върху якето могат да останат бели петна, независимо от допълнителното изплакване, което използвате.

3

При последното изплакване добавете климатик, след като се въртите, поставете якето на раменете си и изсушете добре далеч от източници на топлина и нагреватели.

4

Можете да почистите козината отделно от якето. За целта използвайте примамка, трици или нишесте. Поръсете обилно козина, измийте ръцете си, разклатете добре, изсушете на открито.

5

Ако вашето яке е силно замърсено или мазно, преди миене обработете всички замърсени зони с високо чистота бензин или денатуриран алкохол. Навлажнете гъба, избършете старателно всички петна и едва след това измийте.

6

Ако вашето яке е от кожа или кожа, тогава не можете да го изперете. За да почистите продукта, избършете якето с влажна кърпа, напоена с обикновена вода. Избършете всякакви мазни петна с памучен тампон, потопен в медицински алкохол. Можете също така да дадете на якето услуга за химическо чистене.

7

Ако вашето топло есенно яке е от вълна, измийте го в пералня с помощта на програмата Wool. За да изсушите якето, го поставете върху хавлиена кърпа, внимателно изправете.

Полезни съвети

Измивайте връхни дрехи според нуждите. При внимателно износване измиването не е необходимо за няколко сезона. Дори и най-нежното измиване не гарантира, че продуктът няма да загуби външния си вид и цвят.