Logo decormyyhome.com

Как да измием пух

Как да измием пух
Как да измием пух

Съдържание:

Видео: Разделка говяжьей головы. Бычья голова рецепт. Говяжья голова. 2024, Юли

Видео: Разделка говяжьей головы. Бычья голова рецепт. Говяжья голова. 2024, Юли
Anonim

Пухови якета са якета с мек пълнеж, като правило, надолу или перо. Когато се намокри, пухът отпада, събира се на бучки и може да се запуши в ъглите на продукта, което ще загуби свойствата си, така че домакините се страхуват сами да мият пухеното яке. Но това е възможно, ако използвате тенис топки или турмалинови сфери, изберете правилния режим на пране в пералнята или почистете плата на ръка.

Image

Как да измиете пуловер в пералня?

За да изперете пухеното яке в пералнята, ще ви трябват топки за тенис с мека повърхност. Трябват ви поне три цели, повече могат да бъдат. При миене те няма да оставят почивка на едно място и поддържат пълнител равномерен. Турмалиновите сфери, специални гумени топчета с естествен почистващ препарат вътре, напоследък стават популярни със същите свойства.

Не мийте пухеното яке с обикновен прах и като цяло не използвайте сух почистващ препарат, след това ще е трудно да изплакнете пяната. Най-добре е да закупите специален инструмент за пухени якета, ако няма такива в продажба, течни продукти за вълнени продукти са подходящи, можете да използвате течен сапун или шампоан.

Преди да измиете, трябва да закрепите всички ципове и копчета, да премахнете ръба, да обърнете надолу якета отвътре навън. Трябва да изберете най-деликатния режим на пералнята и да миете при температура не по-висока от 30 градуса. Скоростта на въртене трябва да бъде възможно най-ниска. Не боли да изплакнете пухеното яке два пъти в колата, тъй като почистващото средство е трудно да се измие от пух и перо и след измиване може да останат петна.