Logo decormyyhome.com

Как да засаждаме нар

Как да засаждаме нар
Как да засаждаме нар

Съдържание:

Видео: Научитесь стричь волосы! спортивная стрижка, увядание 2024, Септември

Видео: Научитесь стричь волосы! спортивная стрижка, увядание 2024, Септември
Anonim

Ако живеете в топли ширини, лесно можете да отглеждате нар точно в градината си и с подходяща грижа да получите добра реколта. Ако сте жител на средната зона или северните райони - няма значение! Топлолюбивият нар е доста прост за отглеждане от семена в стайна култура.

Image

Как да засадите семена от нар

В разгара на сезона, който пада на август-септември, вземете плод, за да извлечете семена, извадете няколко средно големи зърна, внимателно обелете и увийте с марля. След това вземете саксия за цветя със средна големина, залепете дъното с малки камъни, за да създадете дренажен слой и добавете градинска почва с хумус или земна смес, купена в специален магазин вътре. След това спуснете зърната в земята на дълбочина не повече от един сантиметър и покрийте саксията с парче полиетилен, за да създадете ефекта на оранжерия.

Нарът винаги трябва да бъде в помещение с температура на въздуха най-малко 25 ° C. Семената ще покълнат дълго време: процесът ще отнеме от двадесет дни. През този период трябва периодично да проветрявате саксиите и, разбира се, да навлажнете почвата.