Logo decormyyhome.com

Как да почистите енергия у дома

Как да почистите енергия у дома
Как да почистите енергия у дома

Видео: КАК ДА ПОДРЕДЯ ВКЪЩИ? КРАЙ НА ПОЧИСТВАНЕТО НА ДОМА С ЧАСОВЕ | ТАЙНАТА | Метода на модерната домакиня 2024, Септември

Видео: КАК ДА ПОДРЕДЯ ВКЪЩИ? КРАЙ НА ПОЧИСТВАНЕТО НА ДОМА С ЧАСОВЕ | ТАЙНАТА | Метода на модерната домакиня 2024, Септември
Anonim

Целият ни живот е проникнат от невидими енергийни направления, потоците му ни заобикалят, проникват през и влияят на нашето съществуване. Енергията може да бъде положителна и отрицателна. Положителното ни дава сила, добро здраве, добро настроение, а отрицателната енергия ни вкарва в депресия, причинява болести и прогонва късмет. Къщата е място, където сме по-изложени на тези енергии, тъй като сме по-спокойни и чувствителни към възприятието, поради което трябва да почистваме и предпазваме дома си от лоша енергия.

Image

Ще ви трябва

5 свещи, масло от иланг-иланг, сол, почистващи препарати

Инструкция за употреба

1

Първо трябва да почистите къщата физически, като извършите пролетно почистване. Можете да направите това на части, в стаи. Мокрото почистване играе важна роля, тъй като водата абсорбира енергията много добре и следователно, измивайки подовете, вие измивате цялата енергийна мръсотия, натрупана там. Когато почистването приключи, пуснете на чист въздух, като отворите прозорците.

2

Сега трябва да премахнем оставащия негатив в стаята. Можете да използвате свещи за това. Не е необходимо да се взема църква, основното е огънят. Поставете запалени свещи в ъглите, оставете ги да изгорят до края. По това време обикаляйте стаята с горяща свещ три пъти, движейки се по посока на часовниковата стрелка. На местата, където свещта пуши и се пука, се задържайте по-дълго, докато пукнатината и саждите не спрат.

3

В края защитете дома си. Окачете сух пелин и трън над входа, а върху шкафовете поставете чаши сол, в които са добавени няколко капки масло от иланг-иланг. Периодично актуализирайте амулетите си, като хвърляте стари в течаща вода.

Обърнете внимание

Когато работите със запалени свещи, не забравяйте за правилата за пожарна безопасност.

Полезни съвети

Засадете цъфтящи цветя у дома, като виолетови, цикламени, хризантеми, здравец. Тези растения също ще помогнат на положителната енергия да се укрепи във вашия дом.