Logo decormyyhome.com

Как да обличате кухня

Как да обличате кухня
Как да обличате кухня

Съдържание:

Видео: 10 DIY Projects Perfect for Your Outdoor Kitchen 2024, Септември

Видео: 10 DIY Projects Perfect for Your Outdoor Kitchen 2024, Септември
Anonim

Обмисляйки дизайна на кухнята, трябва да вземете предвид фактори като висока влажност, изпаряване, температурни промени. Така че отрицателните фактори не влияят върху декорацията на тавана, стените и пода в кухнята, трябва да претеглите плюсовете и минусите.

Image

Безопасен, функционален и стилен.

Практикуващите сервизи смятат, че фино диспергираната и боя на водна основа на основата на естествени багрила е най-добрият вариант за декорация на стени в кухнята. Но днес облицовката на кухненските стени е уместна. Придава на кухнята естествена свежест и създава топла атмосфера. Произвежда се от липа, лиственица, бреза и други дървета. Преди да обшиете повърхността на стените с облицовка, тя трябва да бъде обработена със специални средства, след това да се изсуши и едва след това да се монтира върху носещата конструкция.

Днес на строителния пазар можете да закупите PVC облицовка, дървена облицовка. Що се отнася до инсталацията, процесът е прост, се състои от няколко етапа. На първия етап щайгата се закрепва с помощта на ленти и пръти. След това върху нея са прикрепени листове за облицовка.

Предимствата на пластмасовите панели са оценени от много собственици на жилища. Първо, процесът на инсталиране не е скъп. На второ място, не е необходимо да се шпаклова и шпаклова стените.

Процесът на инсталиране на пластмасови панели

За да работите, трябва да придобиете:

- пластмасови панели (матови, лъскави, с тапицерия, обикновени);

- барове;

- ниво, тренировка, чук;

- самонарезни винтове.

Работният процес започва с измервания и изчисляване на дължината на гредите за рамката. Рамката е изградена като основа. Свободното пространство трябва да бъде изолирано. Панелите са прикрепени към рамката с помощта на метални държачи. На последния етап панелът е свързан към тавана и пода.