Logo decormyyhome.com

Как да фиксирате склоновете на вратите

Как да фиксирате склоновете на вратите
Как да фиксирате склоновете на вратите

Съдържание:

Видео: Who’s Gonna Get Out Of an Unbreakable Box First ! - Challenge **part 6** 2024, Юли

Видео: Who’s Gonna Get Out Of an Unbreakable Box First ! - Challenge **part 6** 2024, Юли
Anonim

За закрепване на екстрите на склоновете на входната врата е необходимо да изрежете жлеб в екстрите, което ще осигури адхезия към рамката. След това сглобете U-образната структура, окачете я, затегнете я добре и запълнете празнините с пяна. За да фиксирате разширенията, можете да използвате течни нокти или специално лепило.

Image

Dobory - подробности за покритието на вратата, придаващи на конструкцията завършен вид. Dobory, за разлика от други видове облицовки - замазка и боядисване, не избледняват, запазват първоначалния си вид и също предпазват къщата от чернови и външни звуци.

Днес е възможно да закупите добавки от дърво, MDF с различни методи за довършителни работи, ламинат, PVC-филм и други. Екстрите могат да бъдат съчетани с цвета на коридора или отделни елементи. В допълнение, те могат да се използват като декорация за проводници, крепежни елементи, пяна и повредени тапети по време на инсталирането.

Подготвителна част

Можете да закупите стандартен фабричен наклон с ширина от 80 до 550 мм. Ако монтажът е направен на дебели стени, можете да използвате набиращи ленти - елементи от MDF, които са оборудвани с ключалки за езици и канали. Инсталирайте разширенията в специални вдлъбнатини, които вече са налични от вътрешната страна на рамката. Ако инсталацията се извършва на вече инсталираната входна врата, е необходимо материалът да се закрепи с метод на облицовка, поставяйки дъската под кутията.

Преди директна работа, разширенията трябва да бъдат оборудвани със специален канал: той се нарязва от вътрешната страна на разстояние 10-12 мм от ръба и на дълбочина 1/3 от дебелината на лентата. Ширината на жлеба трябва да е равна на ширината на кутията с марж 1 mm. Чрез този жлеб дъската ще се захване с рамката.