Logo decormyyhome.com

Как да се отървете от петна по панталони

Как да се отървете от петна по панталони
Как да се отървете от петна по панталони

Видео: ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ КАФЯВИ ПЕТНА ПО ЛИЦЕТО ЗА 15 МИНУТИ С МАСКА ОТ МАНДАРИНА - ЛИМОНОВА КОРА - ГРИЖА ЗА 2024, Юли

Видео: ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ КАФЯВИ ПЕТНА ПО ЛИЦЕТО ЗА 15 МИНУТИ С МАСКА ОТ МАНДАРИНА - ЛИМОНОВА КОРА - ГРИЖА ЗА 2024, Юли
Anonim

Докато носите, панталоните от различен произход могат да се качат на панталоните. Колкото по-бързо започнете да премахвате замърсителите, толкова по-големи са шансовете за положителен резултат. Можете да премахнете петна у дома или да занесете панталоните си в професионална служба за химическо чистене.

Image

Ще ви трябва

Течност за миене на съдове, картофено нишесте, медицински алкохол, рафиниран бензин, трапезна сол, амоняк, бял спирт.

Инструкция за употреба

1

Използвайте препарат за миене на съдове, за да премахнете петна от мазнини. В малък съд смесете 2 чаени лъжички от лекарството и малко вода. Нанесете смес от пяна от каучук върху петна и избършете от краищата до средата. След това изплакнете маркировката от мястото под поток топла вода. Измийте панталони в пералнята.

2

Използвайте картофено нишесте за отстраняване на петна от масло. Поставете панталоните си на равна повърхност. От грешната страна на петното прикрепете хартиена кърпа или бяла кърпа. Поръсете замърсената зона с адсорбент. Покрийте със салфетка и сложете товара. Оставете за няколко часа. След това време се отърсете от нишестето и измийте панталоните както обикновено.

3

Почистете дъвката по следния начин. Опаковайте панталона в найлонов плик и етикет във фризера. След 2-3 часа свалете дрехите и извадете дъвката с остър предмет, като нож или метална пила за нокти. Ако на панталона остане следа, вземете етилов алкохол или рафиниран бензин. Навлажнете памучна подложка и избършете оцветената зона.

4

Изпечете петна от прясно червено вино с хартиена кърпа. След това поръсете с дебел слой ситно смляна трапезна сол. След няколко минути изплакнете маркировката от мястото под течаща вода. Измийте панталоните в пералня с пудра за упорити петна.

5

Избършете петна от трева с 10% разтвор на амоняк. След това изплакнете кърпата в топла вода. Петната от прясна трева се измиват добре в топъл сапунен разтвор.

6

Навлажнете памучна подложка в бял спирт или керосин, за да премахнете петна от боя. Прикрепете към оцветената зона и оставете за няколко минути. След това избършете петна от краищата до средата. Ако за първи път не беше възможно да се отървете от замърсяването, повторете стъпките от началото. След това изплакнете тъканта в течаща вода и измийте с високо активен прах.