Logo decormyyhome.com

Как да се отървете от микроби и лоша миризма в апартамента с помощта на чаено дърво.

Как да се отървете от микроби и лоша миризма в апартамента с помощта на чаено дърво.
Как да се отървете от микроби и лоша миризма в апартамента с помощта на чаено дърво.
Anonim

Кълнове в апартамента - това е една от основните причини за заболяване, особено ако болен човек е в къщата. В този случай е необходимо да се предотврати предаването на болестта към останалата част от домакинството. Маслото от чаено дърво ще дойде на помощ, което не само ще убие микробите и вирусите, но и ще освежи миризмата в апартамента.

Image

Маслото от чаено дърво е отличен антисептик и много мощно антивирусно средство. Използването му е много просто. За предотвратяване на заболявания е достатъчно да се прави генерално почистване веднъж седмично с добавяне на масло от чаено дърво към водата. Добавете малко почистващо средство и 3-5 капки масло в кофа с вода.

За да убиете всички микроби, трябва не само да измиете подовете, но и да избършете всички предмети в къщата. След такова почистване въздухът в апартамента става чист и диша свободно. Ако семейството вече има болен човек, тогава ние правим почистването всеки ден, до неговото възстановяване. За да се засили ефектът, 1 до 2 капки масло могат да се капят върху възглавницата, където пациентът спи.

Ако имате овлажнител в къщата си, а след това и за пречистване на въздуха, капваме 5 - 10 капки чаено дърво в уреда. За да дезинфекцирате прането по време на измиване, добавете 2 - 5 капки в отделението за прах и измийте, без да надвишавате 90 градуса. Тъй като миризмата на чаено дърво е специфична, трябва да го помиришете преди употреба и да разберете дали това масло е подходящо за вас или не. Ако миризмата не ви харесва, тогава използвайте масло до минимум. Но не забравяйте, че след почистване няма да има миризма на масло, ще има миризма на свежест.