Logo decormyyhome.com

Как да използвате спрей за коса у дома

Как да използвате спрей за коса у дома
Как да използвате спрей за коса у дома

Видео: Как да поддържаме русия цвят на косата си у дома? 2024, Септември

Видео: Как да поддържаме русия цвят на косата си у дома? 2024, Септември
Anonim

Днес почти всяка жена има спрей от лак за коса сред козметични и грижи. Въпреки това, не всяка дама знае, че познатият лак може да се използва не само в процеса на създаване на прическа. Лакът за коса може да се използва успешно в ежедневието.

Image

Стрелките върху найлоновите чорапогащи на жена обикновено се спират с капка лак за нокти и междувременно използването на спрей за коса със същата цел е много по-удобно. Само с едно щракване и омразната стрелка не пълзи допълнително, освен това лакът за коса не оставя цветни петна по чорапогащи. Просто и удобно.

Ако вашият гардероб има дънки с цип, който постоянно се отваря, тогава обикновеният спрей за коса ще ви помогне. Просто сложете малко лак върху ципа и той ще спре да се разтваря в най-неподходящия момент.

Ако върху любимия ви пуловер са се образували грозни шпули, поръсете продукта с лак и го разтрийте обилно с хартиена кърпа. Лакът ще залепи макарите на кърпата и те могат лесно да се свалят.

Лакът за коса ще ви помогне в случай на престъпна атака, когато спрей от пипер не е под ръка. Просто трябва да напръскате лака за коса в очите на врага и ще имате време да се скриете от погледа, докато нападателят се сети.

Лакът за коса също може да помогне за премахване на петна от мека мебел. Ако върху тапицерията на вашия стол или диван са се образували петна, опитайте да напръскате замърсената зона с лак и я разтрийте старателно. Обикновено след това петната изчезват.

Лакът за коса е чудесен помощник при набиване на игла. С помощта на лак можете да фиксирате върха на конеца и той лесно ще навлезе в окото на иглата.

Можете да запазите представения букет от цветя по-дълго от обикновено, ако използвате спрей за коса. Пръскайте внимателно цветята с лак веднага след поставянето на букета във ваза. Такова необичайно покритие ще позволи на цветната подредба да изглежда красива и свежа дори на третия или четвъртия ден.