Logo decormyyhome.com

Как бързо да сушите мокрите дрехи

Как бързо да сушите мокрите дрехи
Как бързо да сушите мокрите дрехи

Видео: Yoana - Nyamat Lyubov (Official Video) 2024, Юли

Видео: Yoana - Nyamat Lyubov (Official Video) 2024, Юли
Anonim

В живота има обстоятелства, когато е спешно да изсушите току-що измито, мокро нещо. Как да го направя?

Image

Всичко зависи от размера на гардероба. Ако е голям, тогава ще ви помогне нагревател или сешоар. Много хора сушат малки неща, например чорапи и шалове, върху съветски лампи със стоманен абажур.

За да може нещо да изсъхне бързо, първо трябва да бъде извадено добре. Нещата бързо изсъхват, ако са увити в суха памучна кърпа. Може да се увие в тръба и малко ролка върху повърхността на масата. В резултат на тези действия кърпата абсорбира добре влагата.

Ако е възможно, нещото може да бъде изгладено и след това да го окачите за няколко минути, за да изсъхне. Ютията трябва да бъде настроена на максимална мощност и нежно да се глади нещо от двете страни. След това трябва да окачите нещата за 8 -15 минути. Докато дрехите висят, допълнително ги изсушете. Ако е необходимо, гладете го отново.

По принцип изсушаването на удари е най-честото решение. За най-добри резултати издухайте дрехи от всички страни. За съжаление тази процедура отнема доста дълго време. Ако искате да изсушите блуса или якето, след това го закрепете и насочете въздушния поток в шията отдолу. Така нещото се пълни с горещ въздух и изсъхва бързо. Панталоните се сушат по същия начин.