Logo decormyyhome.com

Как да смажете вратата у дома

Как да смажете вратата у дома
Как да смажете вратата у дома

Съдържание:

Видео: Прятки От СТРАШНОГО КЛОУНА в Доме в 3 Часа Ночи ! 2024, Септември

Видео: Прятки От СТРАШНОГО КЛОУНА в Доме в 3 Часа Ночи ! 2024, Септември
Anonim

Уморени от скърцане на вратата? Не знаете как и как да смажете вратата у дома? Изобщо не е трудно да разрешите проблема - основното е да разберете причината за скърцането и тогава можете сами да го отстраните.

Image

Много хора в живота си са се сблъсквали с такова явление като скърцането на конструкция на вратата, което се получава поради триенето на шарнирните щифтове или поради лошата им инсталация.

Можете да премахнете причината за скърцането на вратите сами, в домашни условия, обаче, процесът изисква известни знания, за да може процедурата да се извърши правилно.

Причини за скърцане

Има няколко основни опции, които ще премахнат скърцането на вратата.

Първият вариант е най-простият - смажете пантите на конструкцията на вратата с машинно масло. За тази цел леко повдигнете крилото на вратата, например, използвайки острие на брадва. В получените пропуски на празнината трябва да добавите няколко капки масло. След това спуснете продукта до първоначалното му положение.

Алтернатива на машинното масло е дори слънчогледът. Той обаче има малко по-лоши смазочни свойства.

Методът е доста ефективен, не изисква специални финансови инвестиции и физически усилия. Двама души трябва да извършат операция за премахване на скърцането на вратата.

Може да се случи конструкцията на вратата да се трие върху кутията поради износване или ненадеждни панти.