Logo decormyyhome.com

Какво е добър модерен хладилник

Какво е добър модерен хладилник
Какво е добър модерен хладилник

Видео: 10 най-добри самолета за атака в света | 2020 г. 2024, Септември

Видео: 10 най-добри самолета за атака в света | 2020 г. 2024, Септември
Anonim

Модерен хладилник също е различен от предшественика си, както и модерен автомобил от първата кола на Карл Бенц. Модерен хладилник не е само сандък за съхранение на храна при ниски температури. Това е пълен кухненски помощник с възможност за програмиране на полезни функции.

Image

Ще ви трябва

Модерен хладилник с две отделения с инструкции за употреба.

Инструкция за употреба

1

Съвременните хладилници се отличават не само с увеличения полезен обем и елегантност на външния вид, но и с наличието на много много удобни функции и подобрения в дизайна. Такива иновации осигуряват комфортна работа и висока надеждност на тези устройства за домашна употреба.

2

Особено заслужава да се отбележи такава модерна функция като антибактериална защита. Известно е, че много продукти неизбежно носят със себе си микроби, способни да се размножават дори при ниски температури. Има различни видове защита за потискане на тази бактериална флора. Например върху повърхността на хладилника се нанася покритие, съдържащо сребърни йони. Този материал има бактериостатични свойства и предотвратява разпространението на микроорганизми в хладилника. Използват се и интегрирани генератори на йони, които унищожават не само микробите, но и миризмите.

3

Абсолютно зашеметяваща характеристика на съвременните хладилници е интегрираният процесор и външен LCD дисплей. Такъв агрегат е в състояние не само да сигнализира за изтичането на срока на годност на продуктите, но и следи за тяхната наличност. Можете да увеличите или намалите температурата в камерите, да покажете списък с рецепти, да видите обобщението за времето на вградения екран или да посетите любимите си сайтове. Освен това можете да контролирате и от вашия таблет или смартфон, тъй като устройството е оборудвано с Wi-Fi безжичен модул.

4

Наред с наличието на свръхпрогресивни функции, модерен хладилник също е добре установен от поддържащи температурата системи в различни точки в камерата. Например, ако сте заредили много продукти наведнъж или сте сложили топъл тиган вътре, сензорите веднага ще засекат това, а интелигентната система за циркулация дори ще извади стойността на температурата в целия обем. Също така в съвременните хладилници са предвидени сензори за влажност. Те проследяват промяната в този параметър и гарантират, че неговата стойност се поддържа на оптимално ниво от 70-80%. Този режим е идеален за дългосрочно съхранение на продукти.

5

Отличително предимство на модерен хладилник е безшумният инверторен компресор. Това е цифровото сърце на хладилника, което намалява консумацията на енергия, като автоматично променя мощността. Например електрониката сигнализира, че вратата често се отваря и компресорът незабавно увеличава скоростта за бързо охлаждане. Температурният режим е стабилен, а компресорът ги намалява, за да спести енергия.