Logo decormyyhome.com

Домакински шевни машини

Домакински шевни машини
Домакински шевни машини

Съдържание:

Видео: SilverCrest SNM 33 C1 | Блокиране на шевната машина 2024, Юли

Видео: SilverCrest SNM 33 C1 | Блокиране на шевната машина 2024, Юли
Anonim

Преди няколко десетилетия в руските магазини имаше малък избор на оборудване за шиене на домакинствата - марки Podolsk и Seagull. Щастливците можеха да получат американски певец. В наши дни магазините предлагат разнообразен асортимент от шевни машини за дома от различни производители.

Image

Компютърни шевни машини

Съвременното поколение шевни машини за бита е разделено на две групи: електромеханични и компютърни. Електромеханичното оборудване се разделя на машини за пробиване, плосък шев и подгъване, оверлок и килими (оверлок комбиниран с машина с плосък шев). Машините с управление на компресора са шиене, бродиране и шиене-бродерия.

Ако шиете професионално, тогава трябва да си купите шевна машина с компютърно управление, този тип има страхотна функционалност. Устройството е обект на различни видове шевове, които могат да се комбинират чрез задаване на желаната програма. Машината има дисплей, който показва информация за програмата и съвети, например какъв тип шев и игла да изберете за конкретен плат.

Най-добрите шевни машини

Разбира се, устройства с компютърен процесор са скъпи и не е препоръчително да купувате такава сложна машина за епизодични операции. Обшийте себе си и семейството си може да бъде на електромеханична машина. Те знаят как да шлифоват детайли, да шият бримки, да обработват ръбове. Спецификациите на машината и допълнителните функции зависят от класа и марката.

Машините на Pfaff, Husqvarna, Bernina са престижни, скъпи и надеждни. Броят на шиващите линии достига стотици. Те могат да бъдат използвани за обработка на трикотажни изделия с високо качество, извършване на невидимо огъване, затъмняване на ръба, полагане на различни декоративни шевове и проклеване на неща. Машините използват вертикална совалка с двойно прилягане, има режим на автоматично почистване на бримки, функции на скорости на превключване, регулиране на ширината на шева, резба с игла.