Logo decormyyhome.com

Как да изберем сокоизстисквачка

Как да изберем сокоизстисквачка
Как да изберем сокоизстисквачка

Съдържание:

Видео: Сдъвкваща сокоизстисквачка Sana 2024, Юли

Видео: Сдъвкваща сокоизстисквачка Sana 2024, Юли
Anonim

Зеленчуковите и плодовите сокове са идеални за снабдяване на организма с витамини и минерали - особено прясно изцедени. Те се абсорбират почти моментално, спомагат за нормализиране на състоянието и побеждават болестта, ускоряват извеждането на токсините и токсините от тялото. Естествените сокове, за разлика от синтетичните фармацевтични лекарства, не създават странични ефекти.

Image

За да приготвите прясно изцеден сок от зеленчуци или плодове у дома, имате нужда от сокоизстисквачка. Избирайки такова устройство, първо трябва да определите защо е необходимо. Ако изстискате сока от различни зеленчуци и плодове, по-добре е да се спрете на универсалния вариант. Разбира се, оказва се малко по-висока цена, но възможностите са по-добри - можете да изцеждате сокове не само от круши и ябълки, но и от цвекло, моркови, зеле, да приготвяте коктейли, богати на витамини. Различните видове сокоизстисквачки имат свои собствени характеристики, които трябва да се имат предвид при избора на устройство. По-добре е да ги разгледаме по-подробно.

Цитрусови сокоизстисквачки

Цитрусовите сокове могат да се използват за обработка на лимони, портокали, мандарини и грейпфрути. Това не са много скъпи устройства и устройството не е трудно да ги извикате. Те се състоят от мотор, дюзи под формата на конус и контейнер за събиране на получения сок. Мощността на такива устройства варира в диапазона от 20-80 W - колкото повече е, толкова по-бързо се оказва да изтръгнете чаша сок.

Ако изборът е паднал върху сосачка за цитрусов сок, трябва да обърнете внимание какъв е обемът на приемащия контейнер в устройството. Без консерванти, изцеденият цитрусов сок може да издържи буквално 10-15 минути. Капацитетът трябва да е такъв, че да приготвите порция или две сок и да пиете веднага. Приблизителният обем трябва да бъде 0, 4-1, 2 литра.