Logo decormyyhome.com

Как да изберем кафе за кафе машина

Как да изберем кафе за кафе машина
Как да изберем кафе за кафе машина

Видео: Три неща, които трябва да знаете, преди да купите кафемашина 2024, Юли

Видео: Три неща, които трябва да знаете, преди да купите кафемашина 2024, Юли
Anonim

Животът на кафе машината директно зависи от избора на кафе. Магазините предлагат широка гама кафени зърна и всеки собственик на кафемашината ще избере правилните. Моля, обърнете внимание, че не всички сортове могат да се използват в кафе машина.

Image

Инструкция за употреба

1

Не забравяйте да обърнете внимание на кафемашината. Ако има проблем с процеса на варене на кафе, това може да е грешното кафе. Моля, обърнете внимание, че ароматизираното кафе в кафе машина не се препоръчва.

2

Ако имате кафе машина с керамични или метални мелници, не бива да купувате такова кафе. Работата е там, че ароматизантите, освободени от зърна, разяждат пластмасата на съда. В допълнение, мелницата на кафе машина се запушва и ръжда от използването на такова кафе. Срокът на експлоатация на устройството е значително намален, особено механизмът за варене става неизползваем. По подобни причини изхвърлете зърна, които са били пържени заедно със захар, както и други добавки.

3

Когато купувате смляно кафе, ако инструкциите позволяват използването му, трябва да обърнете внимание на смилането. Не избирайте фино смилане, което може да запуши камерите на заварния механизъм. Ако кафето започне да идва на малки потоци, с трудност си струва да замените смилането с по-голям.

4

Не купувайте твърде мазни зърна. Обикновено се намират в прясно изпечено кафе. Употребата на такива зърна може да доведе до ръжда на мелницата на кафе мелницата. Също така устройството може да се задръсти с кафе.

5

За кафе машини, върху които са монтирани керамични мелници, изборът на кафе е от първостепенно значение, тъй като такива мелници са чувствителни към твърдостта на зърната. Ако по време на приготвянето на кафе чуете външен шум или в тавата се появява изхвърляне на отпадъчно кафе, трябва да закупите друг вид зърно. Не забравяйте да обърнете внимание на смилането.

6

Разтворимото кафе не трябва да се използва в машината. Купете смляно кафе, то трябва да е специално грубо смилане. Изберете само кафените зърна, препоръчани от производителите на кафе машини. Обикновено това е кафе, произведено от известни марки, които обръщат внимание на качеството на зърното.

7

Добре известните производители гарантират липсата на камъни сред кафените зърна или други чужди предмети. Зърното в опаковката винаги е с най-високо качество. Това гарантира, че кафе машината няма да бъде развалена от некачествени суровини.

8

Производителят винаги пише своите препоръки в инструкциите по темата кое кафе за кафе машина трябва да бъде избрано от потребителя. Прочетете внимателно инструкциите. Той посочва списъка на производителите на кафе и препоръчителните сортове. Винаги можете да изберете подходящо кафе от списъка, да го намерите в магазина и да се насладите на страхотния му вкус.

9

Изберете степента на печене на кафе по ваш вкус. Настройките на кафемашината трябва да са както следва: задайте грубото смилане, когато използвате тъмно печено кафе. Но фино смилане комплект със слаба степен на печене кафе.

10

Изберете кафе за кафе машини по ваш вкус. Ако харесвате мека киселост - купете 100% Арабика или смеси с преобладаване на Арабика. За любителите на горчивината и гъстата пяна е по-добре да изберете кафена смес, която ще има високо съдържание на робуста.

  • Как да изберем кафе за кафе машина?
  • Какъв вид кафе е необходимо за кафе машини?