Logo decormyyhome.com

Как да украсите прозорец с нюанс филм

Как да украсите прозорец с нюанс филм
Как да украсите прозорец с нюанс филм

Видео: Форт полностью сохранился! Кёнигсберг. Коп по Войне 2024, Юли

Видео: Форт полностью сохранился! Кёнигсберг. Коп по Войне 2024, Юли
Anonim

Нестандартната употреба на нюансовия филм ви позволява не само да се предпазите от слънцето, но и да украсите прозорците във вашия дом или офис.

Ще ви трябва

  • 1) тониращ филм

  • 2) чиновнически нож,

  • 3) форсиране (подходяща е гумена шпатула),

  • 4) пулверизатор (пулверизатор),

  • 5) почистващ препарат

  • 6) скрепер или просто острие.

Инструкция за употреба

1

Изборът на фигурата, която ще създадем на прозореца, трябва да се подхожда отговорно:

1) избягвайте много малки елементи;

2) не избирайте многоцветна картина, ограничете се до два или три цвята;

Ще направим черно цвете с пеперуда на огледален фон.

2

Необходимо е да изрязваме елементите на нашата рисунка от филма. Препоръчвам да изрежете обекти с по-малка площ, за да затворите допълнително приложението с фонов филм. Така че в нашия случай пеперудата върху цветето ще бъде приложение на черен нюансов филм, а огледалният филм ще се превърне в фон. Има два начина за рязане:

1) с канцеларски нож и ножица - това не е скъп, а дълъг и трудоемък процес;

2) нанесете режещ плотер - има в много печатница, но вашата рисунка във векторен формат ще се изисква. Рисуването ще струва 300-500 рубли, рязането на плотер 250-400 рубли на м2.

3

Сега, когато имаме заготовките от филма, подгответе прозореца. За почистване можете да използвате разтвор от препарат за миене на съдове (2-3 капки на 1 литър вода са достатъчни) и метален скрепер. Разпръскваме разтвора върху стъклото, за да не надраскаме стъклото със скрепер и чист нож. Обръщаме специално внимание на ъглите и ръбовете. Изсушете чашата с кърпа без влага.

4

На чиста чаша напръскайте разтвора отново и изложете нашия чертеж (цвете с пеперуда), след като премахнете защитната подложка от лепилната страна на нюансовото фолио. Веднага фиксирайте елементите върху стъклото, изхвърляйки разтвора под филма с гумена шпатула (принуждавайки). Движенията ви трябва да са насочени от центъра към краищата.

5

Когато картината (цвете с пеперуда) е залепена, трябва да залепим огледалния филм. Той ще бъде фон за нашето цвете, а също така ще помогне да го запазим за дълго време. По същия начин ние лепим огледалния филм в едно парче върху цялата площ на прозореца.

За да издържи филма по-дълго, има смисъл първо да премахнете остъкляването на прозореца и след като инсталирате филма, за да ги инсталирате обратно, тогава краищата на филма ще бъдат защитени и никой няма да повреди рисунката ви по небрежност или умишлено.

Image