Logo decormyyhome.com

Как да промените бременните панталони

Как да промените бременните панталони
Как да промените бременните панталони

Съдържание:

Видео: БРЕМЕННОСТ: ПРОМЕНИТЕ – За или против кафето? Какво хапвам? Изнервям ли другите? 2024, Юли

Видео: БРЕМЕННОСТ: ПРОМЕНИТЕ – За или против кафето? Какво хапвам? Изнервям ли другите? 2024, Юли
Anonim

По време на бременността можете да парадирате с любимите си панталони, правейки ги оригинални¸, като използвате един от предложените начини да увеличите нещата. Процесът не отнема повече от 40 минути.

Image

Три начина за бързо увеличаване на панталоните в кръста

Има няколко трика, които ще ви позволят да превърнете обикновените панталони в панталони за бременни жени. Стомахът не започва да расте веднага. През първите месеци на очакване на бебе използвайте три прости начина да увеличите панталона си в кръста.

Обикновено коремът се увеличава с 2, 5-3 месеца очакване на детето малко. Вземете парче ленена дъвка. Прекарайте го през отвора на бримката. Зашийте заедно краищата на ластика. Огънете го във формата на фигура осем и поставете другата половина от ластика върху бутона. Трябва да приложим още един трик. Не ципвайте до края. За да избегнете това, облечете свободна тениска, туника над панталони.

Дни минават, коремът се е увеличил и този метод вече не е достатъчен. Попълнете го. Внимателно разпределете външните странични шевове и зашийте плетени клинове към тях. Те имат формата на триъгълник, ъгълът на който е насочен надолу.

Третият начин ще направи панталоните за бременната екстравагантни. Ако имат странични джобове, тогава ги промийте. На тяхно място шийте плетени полукръгли вложки. Те повтарят формата на джобовете. Изберете плат в цвят, за да съответствате на основния или този, който ще контрастира с него. Можете да блеснете с тези детайли на дрехата, ако ги направите от трикотаж в злато или сребро.