Logo decormyyhome.com

Как да оборудваме стаи

Как да оборудваме стаи
Как да оборудваме стаи

Съдържание:

Видео: Приключения Тайо вводная песня коллекция l Тайо сезон 1-4 l тайо маленький автобус на русском 2024, Септември

Видео: Приключения Тайо вводная песня коллекция l Тайо сезон 1-4 l тайо маленький автобус на русском 2024, Септември
Anonim

Дизайнът на апартамента влияе на цялостния комфорт на живот на собственика му. Освен това дори и малки жилища могат да бъдат оборудвани по такъв начин, че всеки член на семейството да получи свой собствен уютен кът.

Image

Най-посещаваната стая в обикновен градски апартамент е дневната. Тук гостите отсядат, гледат филми и телевизионни предавания, обсъждат изминалата седмица. Такава стая трябва да бъде просторна, светла и функционална. Трябва да се осигури определено разделение на зони. В момента в магазините за мебели можете да намерите абсолютно всеки модел дивани и меки дивани. За големи компании са подходящи ъглови слушалки и два фотьойла.

Преди да закупите телевизор, се препоръчва да сравните размерите му с размера на стаята, тъй като огромен екран в малка стая ще изглежда обемно. Освен това такъв монитор с недостатъчно разстояние може да увреди зрението.

Нюансите на проектирането на спалня и детска стая

Когато подреждате спалня, човек трябва да даде предпочитание на спокойните нюанси на тапета, да се погрижите за възможността за преминаване към "мека" светлина, изберете удобен матрак. Що се отнася до формата на леглото, сега мнозина избират кръгли опции. Трябва да се помни, че е доста трудно да се намери спално бельо с подходящ размер.

Под детската стая обикновено се разпределя най-просторната стая. В края на краищата, тук е необходимо да се поставят не само места за спане за по-младото поколение, но и да се оборудва зоната за игри на открито, съхранение на играчки, неща и учебници. Трябва незабавно да определите мястото на инсталиране на бюрото. Тя трябва да е добре осветена, а самата маса трябва да има няколко чекмеджета за училищни пособия. Производителите на шкафове предлагат разнообразни възможности за легло за деца. Това могат да бъдат двуетажни модели с отварящи се стъпала, разтегателни легла, за да спестите място, или тавански легла, под които има маса.